به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی آقازاده در بازدید از روند اجرای پروژه حاشیه ورودی الغدیر اظهار داشت: ورودی های کلانشهر کرج با توجه به آمار بالای تردد باید متناسب با شان و جایگاه این کلانشهر باشد.
وی ادامه داد: شهرداری به عنوان نهادی خدمات رسان به دنبال تحقق رفاه و آسایش شهروندان است و در این زمینه باید تمام اهتمام و تلاش خود را معطوف به جلب رضایت شهروندان کند.
ثبت نام ترم تابستان فرهنگسرای گلستان فردیس آغاز شد
مدیر فرهنگسرای گلستان شهرداری کرج از آغاز دوره های آموزشی ترم تابستان ویژه اوقات فراغت نوجوانان وجوانان در این فرهنگسرا خبر داد.
معصومه اشجاری افزود: دوره های آموزشی شامل کلاس های خیاطی، سفره آرایی، گلسازی، شمع سازی، معرق، موسیقی، طراحی، نقاشی، زبان، کامپیوتر و قرآن است.
ابلاغ شورای عالی شهرسازی برای اجرای طرح تعریض اتوبان
معاون معماری و شهرسازی شهرداری کرج گفت: تقلیل حریم اتوبان در اجرای طرح تعریض بزرگراه تهران کرج با موانعی رو برو است.
غلامرضا احمدی بیداخویدی با اشاره به اجرای پروژه ادامه آزاد راه اتوبان همت در مسیر تهران – کرج به مشکلات موجود در مسیر راه این پروژه اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح تعریض اتوبان تهران -کرج، قسمتی از حریم های شهری کرج دچار تغییرات ساختاری و فیزیکی می شود.
رئیس شورای شهر در خصوص گستره نظارت شورای اسلامی شهر کرج بر مسائل این کلانشهر گفت: برغم اینکه شهرهای اقماری در هر شهری تحت پوشش استان و کلانشهر قرار دارند، مسائل مربوط به شهر که در تعهد شورا است به طور مستقل و توسط شورا در شهر رصد و نظارت می شود.
مدیر روابط عمومی منطقه 9 شهرداری کرج از اتمام عملیات مرمت و لکه گیری آسفالت شهر های حوزه استحفاظی این منطقه واقع در مسیر جاده محمد شهر خبر داد.
علی محسنی با اعلام این خبر افزود: اقدامات عمرانی پیش بینی شده در شهرک های نهال و بذر و شهرک صبوری در حال انجام است.
وی اظهارداشت: با اتمام عمیات های عمرانی از جمله زیرسازی آسفالت، مرمت و لکه گیری از سه روز آینده مشکل آسفالت دراین شهرک ها به طور کامل رفع می شود.
نظر شما