پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۰۲

انصاری اعلام کرد:

اسطوره های ایثار و شهادت افسانه نشوند/ضرورت بازگویی زوایای حماسه جنگ تحمیلی برای جوانان

اسطوره های ایثار و شهادت افسانه نشوند/ضرورت بازگویی زوایای حماسه جنگ تحمیلی برای جوانان

ساری – خبرگزاری مهر: قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تاکید بر بازگویی و بازشناسی ارزشهای ایثار و شهادت اظهار داشت: نباید کاری کرد که قهرمانان دفاع مقدس به فراموشی سپرده شده و مانند برخی داستانها به افسانه تبدیل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر محسن انصاری صبح پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در سالن اجتماعات معاونت برنامه ریزی استانداری افزود: عظمت امروز ایران اسلامی مرهون ایثارگری ها و رشادت های رزمندگان در طول دوران دفاع مقدس و انقلاب است.

وی با اشاره به رشادت های رزمندگان مازندران در دوران دفاع مقدس افزود: دلاور مردی ها ، حماسه آفرینی ها و رشادت های مردان مرد این خطه قهرمان پرور باعث شد تا مازندران سمنبل حرکت های انقلابی بیشماری نظیر ششم بهمن آمل، غائله جنگل و مواردی از این قبیل باشد.

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به اینکه عملکرد درخشان جوانان دیروز و کهنسالان امروز باید به جوانان عصر جدید معرفی شود یادآور شد: کارنامه درخشان 8 سال دفاع مقدس و رشادت مردی های رزمندگان آن دوران باید برای جوانان دست آموز باشد.

وی با بیان اینکه بنیاد شهید افتخار خدمت گذاری جامعه ایثارگران و خانواده های معظم شهدا را دارد تاکید کرد: بنیاد شهید دستگاه خدمتگزار نیست بلکه خود را سپاسگزار خانواده شهدا و ایثارگران می داند.

انصاری با بیان اینکه هنوز بسیاری از زوایای قهرمان آفرینی ها رزمندگان دفاع مقدس برای خیلی ها بازگو نشده است تاکید کرد: نباید کاری کنیم که  این حماسه ها تبدیل به افسانه شود بلکه باید این حماسه را همانند سایر حوادث تاریخ اسلام نظیر حادثه کربلا برای آیندگان صادر کنیم.

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان اینکه عبور از اروند رود در توان هیچ نیروی نظامی مقدور نبوده است اظهار داشت: اکنون تمام تاکتیک ها و رزم های اثرگذار دوران دفاع مقدس از سوی افسران نظامی دنیا به عنوان جنگ های نوین معرفی شده است.

انصاری با اشاره به نامگذاری سال 91 از سوی مقام معظم رهبری به تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی تاکید کرد : بنیاد شهید بدنبال تقویت حوزه کارآفرینی برای اشتغال خانواده های شهدا می باشد.

وی با بیان اینکه نقشه راه سازمان بنیاد شهید در راستای منویات رهبری توانمند سازی فرزندان شهدا است ملاک این سازمان در سال جاری بکارگیری جوانان کارآفرین خانواده شهدا و ایثارگر در عرصه های تصمیم گیری و اجرایی کشور است.

در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات حمید علی صمیمی که مدت 17 سال بعنوان مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران مشغول بوده ، عباسعلی رضایی در مسند مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران منصوب شد.

علی صمیمی هم اکنون مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ است.

کد خبر 1631591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha