پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۳۲

مسئولان فرهنگی باید از ابتلای جوانان به مواد مخدر جلوگیری کنند

مسئولان فرهنگی باید از ابتلای جوانان به مواد مخدر جلوگیری کنند

هشترود - خبرگزاری مهر: جانشین مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی خواستار توجه جدی مسئولان استانی به جلوگیری از ابتلا جوانان به مواد مخدر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نادر حیدری فرد ظهر امروز پنجشنبه در جلسه کمیته مبارزه با مواد مخدر هشترود گفت و افزود : اشاعه فرهنگ دینی برای جلوگیری از گرایش جوانان و نوجوانان به سوی مصرف مواد مخدر بسیار مهم و اثر‌گذار است.

وی افزود: اطلاع رسانی دقیق باید همراه با آموزش به دانشجویان و دانش آموزان صورت گیرد.

حیدری فرد افزود: کلینیک های ترک اعتیاد به درستی نتواسته اند کارهای خود را انجام دهند و به بنگاههای در آمدی تبدیل شده اند.

وی افزود: 34 کمپ ترک اعتیاد در استان وجود دارد که از این تعداد 10 مورد مجوز و 10 مورد دیگر در حال دریافت مجوز هستند.

جانشین مبارزه با مواد مخدر استان گفت: تغییر الگوی مصرف مواد از سنتی به صنعتی و رواج بی بندباری از استراتژی های تهاجمی دشمن است و بر این اساس برنامه های پیشگیری اولیه از اعتیاد باید تقویت شود.

وی از دستگاه‌های فرهنگی خواست با تدوین برنامه‌های فرهنگی با رویکرد اجتماعی در زمینه ریشه‌کنی اعتیاد تلاش مضاعفی کنند.

کد خبر 1631771

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha