پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۷:۴۶

شریف زاده:

واگذاری پست بانک ها در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است

واگذاری پست بانک ها در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات  است

زنجان- خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات واگذاری 50 درصد مخابرات توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را اقدامی برای تحقق کوچک سازی دولت دانست و گفت: این وزارتخانه برنامه واگذاری پست و پست بانک ها را نیز در دستور کار خود دارد.

سعید شریف‎زاده ظهر در مراسم افتتاح اداره‌کل ارتباطات استان زنجان افزود: با توجه به شرایط اقتصادی مردم و در سختی بودن آن‌ها، برای استفاده از پتانسیل‎های موجود، ارتقای سطح کیفی ارتباطات از مهم‌ترین اقدامات خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در یک نگاه تصور می‎شد که با افتتاح این اداره‌کل تناقض در تطبیق و سیاست به وجود می‎آید افزود: هیچ تناقضی وجود ندارد. با واگذاری مخابرات به بخش خصوصی به مرور زمان خلاء‎هایی در بخش حاکمیت ایجاد شد که به سبب بروز همین خلاء‎ها با معرفی کارگروهی به هیئت دولت و طی مراحل قانونی تصویب شد که ادارات فناوری در استانها راه‎اندازی و فعال شود که این ادارات طبق چارت‎های مخصوص خود و وظایف مشخص شده به ارائه خدمات بپردازند.
 
شریف زاده ادامه اد: در حال حاضر به جز استان زنجان، در 15 استان دیگر این اداره ‌کل افتتاح شده است که در این راستا نیازمندیم که همه افراد و ارگان‎های ذی‌ربط و استاندار زنجان با هماهنگی‌های لازم به پیشرفت بسیار خوب این اداره کمک کنند.
 
معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه باید از ظرفیت‎های موجود استفاده کنیم افزود: برای راه‌اندازی این اداره‌کل در درجه اول برای جذب نیرو از افراد مازاد اعلام شده وزارت کشور باید استفاده شود و در مرحله بعد امیدواریم بتوانیم با برگزاری آزمون سراسری و جذب نیروهای لازم در اشتغال‎زایی استان تأثیر به‌سزایی داشته باشیم.
 
شریف زاده،  با بیان اینکه در بحث IT شتاب بی‌نظیری را شاهد هستیم، اظهار کرد: علی‌رغم ساخت هواپیماهای بدون سرنشین و ارسال ماهواره‎ها علم همیشه در حال گسترش است و در این راستا نسبت به پیشرفت علم نباید قانع باشیم و همیشه باید در کسب علم بیشتر بکوشیم.
 
وی ادامه داد: دشمن همیشه آماده ایجاد اختلال در سیستم‎های ارتباطی است و در این راستا ایجاد امنیت در اولویت کارها قرار خواهد گرفت چرا که در حال حاضر دشمن در مرزهای شمال‎غرب در حال جاسوسی است و با کشف موردی، ضربه را وارد خواهد کرد.
 
معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه در حال حاضر اداره کل ارتباطات 3 مأموریت مهم در دستور کار دارد، متذکر شد: ایجاد امنیت برای شبکه، توسعه دائمی شبکه و عرضه خدمات دولت الکترونیک از مهم‌ترین اولویت‌های کاری اداره‌کل ارتباطات است.
 
شریف زاده افزود: امروزه مردم و حتی روستاییان خواستار اینترنت پرسرعت هستند. به‌طور مثال بیمار بدون مراجعه به پزشک بتواند از طریق اینترنت وقت تنظیم شده‎ای را اخذ کند و در این راستا باید آموزش‎ها را توسعه و گسترش دهیم که در این زمینه هیچ مشکل پیش نیاید.
 
وی با بیان اینکه باید سهمی در تحقق شعار سال مبنی بر "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" داشته باشیم گفت: همه تلاش‎ها باید در راستای تولید نرم‌افزار و سخت‎‎افزار و دیگر عوامل الکترونیک در بخش حاکمیت باشد، چرا که در این راستا باید قدری زمینه‎سازی‎ و امنیت ایجاد شود که سرمایه‎‌گذار برای حضور در میدان رغبت پیدا کند.
 
شریف‌زاده افزود: مردم باید بدانند در ایجاد ارتباط‎های خود هر سخن و موردی را مطرح نکنند چرا که دشمن می‎تواند با استفاده از اطلاعات موردنیاز خود ایجاد اختلال کند و در این راستا باید تلاش‎ها به سمتی باشد که دشمن در دستیابی به این اطلاعات عاجز بماند.
 

کد خبر 1631876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha