پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ تیر ۱۳۹۱، ۲۳:۱۲

روحانی در گفتگو با مهر:

یک‌چهارم از یارانه اتوبوسرانی اصفهان توسط دولت پرداخت شده است

یک‌چهارم از یارانه اتوبوسرانی اصفهان توسط دولت پرداخت شده است

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه گفت: در حال حاضر تنها یک چهارم از یارانه اتوبوسرانی اصفهان توسط دولت پرداخت شده و دولت سه‌چهارم دیگر از این یارانه را به این ناوگان بدهکار است.

سید عباس روحانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مردم، دولت و شهرداری هر یک باسد یک سوم از بلیت اتوبوس‌های اصفهان را پرداخت کنند، اظهار داشت: سهم دولت در بودجه سال گذشته در زمینه یارانه اتوبوسرانی اصفهان 28 میلیارد تومان بوده است.

وی با بیان اینکه دولت باید هر چه سریع‌تر سهم خود را در زمینه بلیت اتوبوس‌های اصفهان پرداخت کند، اضافه کرد: اما در حال حاضر هنوز این یارانه پرداخت نشده و تنها درصدی از آن به حساب شهرداری اصفهان واریز شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه تصریح کرد: در حال حاضر تنها یک چهارم از یارانه اتوبوسرانی اصفهان توسط دولت پرداخت شده و دولت سه‌چهارم دیگر از این یارانه را به این ناوگان بدهکار است.

وی با بیان اینکه سهم دولت در بودجه سال 1391 نیز در زمینه بلیت اتوبوس‌های اصفهان 28 میلیارد تومان است، افزود: عدم مطابقات هزینه‌ها و درآمد‌های ناوگان اتوبوس‌رانی اصفهان یکی از مشکلات موجود در راستای فعالیت این ناوگان محسوب می‌شود.

روحانی با اشاره به اینکه در حال حاضر بار تأمین هزینه‌های این ناوگان به دوش شهرداری و شرکت واحد اتوبوس‌رانی اصفهان است، تصریح کرد: عدم پرداخت یارانه اتوبوس‌رانی توسط دولت تنها سبب افزایش هزینه‌ها و بدهی‌های این ناوگان می‌شود.

کد خبر 1631931

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha