به گزارش خبرنگار مهر، حمید صدری ظهر شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار، از واردات گوشت قرمز ایتالیایی و پاکستانی به استان زنجان خبر داد و افزود: در راستای تعدیل و ثبات قیمت نرخ هر لاشه گوسفندی 159 هزار ریال و گاوی 119 هزار ریال است و در دو مکان ذخیره سازی می شود .
وی ادامه داد: این اقلام گوشتی که در استان زنجان توزیع خواهد شد 4 هزار الی 5 هزار تومان زیر قیمت بازار فعلی است .
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان گفت: 150 تن برنج شیرودی داخلی با قیمت 19 هزار ریال ، مرغ منجد وارداتی 3 هزار تن از کشور ترکیه وارد می شود و 300 تن برنج تایلندی با 7500 ریال در استان عرضه خواهد شد .
صدری تاکید کرد: استان زنجان نسبت به دیگر استانهای کشور قیمت پایین را در محصولات لبنی دارد.
وی، افزود: جو هزار و 371 تن ، ذرت 960 تن در انبارهای استان زنجان ذخیره سازی شده و دیگر مشکل در نهاده های دامی وجود ندارد.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان یاد آور شد : محصولاتی که در استان تولید می شود با تولیدات استانهای دیگر مقایسه شود .
صدری در ادامه افزود: در راستای ایجاد امنیت در بازار کنترل و نظارت از واحدهای صنفی انجام گرفته است و با هر گونه تخلف بر خورد جدی صورت گرفته است .
وی ، به تلاش های صورت گرفته برای کاهش قیمت شیر و فرآورده های لبنی در سطح استان اشاره کرد و افزود: بر اساس تصمیم های اتخاذ شده در سطح ملی، مقرر شد شیر تولید شده در دامداری ها شش هزار و 300 ریال و برای توزیع و خرید مصرف کننده هفت هزار و 500 ریال عرضه شود.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت زنجان ، گفت : دامداران زنجانی همکاری مناسبی در عرضه شیر به این قیمت مصوب نداشتند و این موضوع در سطح کل کشور نیز مطرح است و تعدادی از استانها این برنامه را اجرا می کنند.
نظر شما