پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۰۳

قطبی خبر داد:

بیشترین زندانی کیفری در قم مربوط به مواد مخدر است

بیشترین زندانی کیفری در قم مربوط به مواد مخدر است

قم - خبرگزاری مهر: مدیر کل زندان‌های استان قم بیشترین تعداد زندانی کیفری در استان قم را مربوط به جرایم مرتبط با مواد مخدر عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قطبی ظهر شنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در خصوص ظرفیت زندان های استان بیان کرد: ‌پروژه هایی که برای ساخت زندان ها در نظر گرفته شده بود به اتمام رسیده و حدود هزار زندانی نیز در آن ها حضور دارند.

نگهداری بیش از 500 زندانی در زندان باز

وی گفت:‌ زندان باز یکی از زندان های استان قم است که جرائم غیر عمد را شامل می شود و حدود 500 زندانی نیز در این زندان نگهداری می شود که روزها برای کار رفته و شب ها به زندان باز می گردند.

مدیر کل زندان های قم با اشاره به اینکه زندان شماره 2 یکی از زندان های در حال احداث است افزود: تاکنون حدود 98 درصد از ابنیه این زندان تکمیل شده است که تا 2 ماه آینده ساخت ابنیه به پایان می رسد و به تجهیز این زندان پرداخته می شود.

اختصاص 10 هزار متر زمین برای اشتغال زندانیان

وی ادامه داد: در این زندان حدود 10 هزار متر برای اشتغال زندانیان در نظر گرفته شده است که اکنون سوله های آن در حال نصب است و برای آن مدتی 15 ماهه تعریف شده است که تاکنون 6 ماه از آغاز آن می گذرد.

قطبی بیان کرد: استان قم بر خلاف برخی نقاط کشور که آمار رشد قابل توجهی در خصوص جرائم کیفری داشته است با کاهش هزار نفری همراه بوده است.

وی با اشاره به اینکه استان قم همچنان از جهت تعداد زندان ها در حد استاندارد نیست افزود: در خصوص تعداد زندانیان که مرتکب جرائم کیفری در استان قم شده اند، مواد مخدر رتبه نخست، سرقت رتبه دوم، جرائم علیه اشخاص و اطفال رتبه سوم و همچنین محکومیت مالی نیز دارای رتبه چهارم است.
 

کد خبر 1633061

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha