به گزارش خبرگزاری مهر، محسن خاکزاد افزود: این تصمیم با سیاستها و برنامه های میان مدت و بلند مدت فدراسیون گلف و نیز حمایت مسئولان از گسترش ورزش مینی گلف در میان اقشار مختلف جامعه برای توسعه و همگانی کردن این رشته مفرح و زیبا اتخاذ شده است.
وی اظهارداشت: ورزش مینی گلف بسیار ساده و ارزان است و برخلاف گلف که زمین با وسعت بالا مورد نیاز است، می توان این ورزش را در زمینی به مساحت حداقل پنج مترمربع و حداکثر ۱۰۰ متر مربع راه اندازی کرد.
رئیس هیئت گلف گیلان گفت: این ورزش مناسب تمام اقشار جامعه از هفت سال تا 70 ساله است و به پوشش ورزشی و آمادگی جسمانی خاصی نیاز ندارد و از آنجائیکه دارای هیجانات بالایی نیست، از این رو سالمندان به راحتی می توانند آن را انجام دهند.
وی افزود: این ورزش مفرح را می توان در پارکها، مدارس، دانشگاهها، بیمارستانها، هتلها، حیاط مجتمع های مسکونی و حتی پشت بام خانه های مناطق کم باران راه اندازی کرد.
خاکزاد گفت: راحت ترین شکل مهیا کردن شرایط این ورزش ایجاد زمین با پوشش چمن مصنوعی یا موکت با ایجاد حفره است که بازیکنان بر سر انداختن توپ با کمترین ضربه به داخل حفره ها با هم رقابت می کنند.
وی ادامه داد: برای انجام این ورزش در خانه، وسیله ای به نام " گلف ست" موجود است که می توان آن را به قیمت بسیار ارزان تهیه کرد و در خانه، محل کار و پارکینگ منازل انجام داد..
همچنین طی حکمی از سوی رئیس هیئت گلف گیلان " معصومه مهربانی " به عنوان سرپرست انجمن مینی گلف استان منصوب شد.
نظر شما