پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۴۰

ناصر فیض:

داوری آثار نخستین کنگره شعر آیینی شفق آغاز شد

داوری آثار نخستین کنگره شعر آیینی شفق آغاز شد

ناصر فیض گفت: آثار ارسال شده به نخستین کنگره شعر آیینی شفق شامل شعر و تحقیق و پژوهش است که هر کدام از این آثار در گروه تخصصی خود، از امروز دوشنبه 5 تیرماه مورد ارزیابی داوران قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر فیض شاعر، مدیر دفتر طنز حوزه هنری و یکی از مسئولان برگزاری نخستین کنگره شعر آیینی شفق با بیان این مطلب گفت: با توجه به این که روز سه شنبه 30 خرداد، آخرین مهلت شرکت در نخستین کنگره شعر آیینی شفق بود، داوری 530 اثر ارجاع شده از دبیرخانه به کمیته داوران از امروز دوشنبه 5 تیرماه آغاز ‌شده است.

وی ادامه داد: داوری این آثار در دو مرحله صورت می‌گیرد و از میان کل آثار، تنها آثاری به مرحله نهایی راه می‌یابند که حدنصاب‌های لازم را به لحاظ کیفی و محتوایی به دست آورده باشند.

فیض خاطرنشان کرد: آثار ارسال شده به نخستین کنگره شعر آیینی شفق شامل «شعر» و «تحقیق و پژوهش» است که هر کدام از این آثار در گروه تخصصی خود مورد ارزیابی داوران قرار می‌گیرند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مواردی همچون استحکام لازم و قوت اثر، استفاده از بیانات ادبی در شأن و مقام ائمه اطهار (ع)، نگاه متفاوت (بیان تازه ای از رویدادها)، درست نویسی، استفاده از صنایع لفظی، ادبی و ظرافت های شعری، استحکام در ساخت ها، شناخت شخصیت آیت الله بهجتی (شفق) و احاطه به آثار او و رعایت قواعد کنگره  از جمله ملاک‌های داوری در بخش‌های شعر و تحقیق و پژوهش این جشنواره هستند.

نخستین کنگره شعر آیینی شفق 19 و 20 تیرماه به همت حوزه هنری برگزار می‌شود و نفرات برتر بخش‌های مختلف این کنگره در این دو روز معرفی خواهند شد.

کد خبر 1634775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha