پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۳۹۱، ۹:۴۸

تمدنی ثانی:

گاوداری‌های شیری خراسان شمالی علوفه تعاونی دریافت می‌کنند

گاوداری‌های شیری خراسان شمالی علوفه تعاونی دریافت می‌کنند

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون توسعه تجارت داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: گاوداری‌های شیری خراسان شمالی علوفه تعاونی و با قیمت ارزان دریافت می‌کنند.

علی تمدنی ثانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به منظور رفع برخی مشکلات موجود در زمینه تامین نهاده‌های دامی گاوداری‌های شیری خراسان شمالی این سازمان اقدام به توزیع نهاده‌های دامی با قیمت تعاونی می‌کند.

وی با بیان اینکه در این برنامه سهیمه خراسان شمالی 2 هزار و 700 تن نهاده جو و ذرت دامی تعیین شده است اظهار داشت: از این میزان حدود هزار و 200 تن وارد استان شده و مابقی نیز در طی روزهای آینده وارد خراسان شمالی می‌شود.

تمدنی ثانی قیمت توزیعی هر دو نهاده جو و ذرت را هر کیلوگرم 410 تومان ذکر کرد و افزود: در حال حاضر قیمت این دو نهاده در بازار آزاد حدود 30 درصد از این مبلغ بالاتر است.

وی تصریح کرد: در این مرحله نهاده‌های مذکور تنها در بین گاوداری‌های شیری استان توزیع شده و برای تامین نهاده سایر واحدهای دامی خراسان شمالی نیز متعاقبا طرح‌های حمایتی انجام می‌شود.

یادآور می‌شود پیش از این نیز سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی به منظور حمایت از واحدهای دامی فعال در این استان اقدام به واردات نهاده‌های دامی و توزیع ارزان قیمت آن در بین دامداران و مرغداران خراسان شمالی کرده بود.

کد خبر 1635248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha