پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۰

نیکزاد:

173 میلیارد ریال به بخش کشاورزی گچساران اختصاص یافت

173 میلیارد ریال به بخش کشاورزی گچساران اختصاص یافت

گچساران - خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از محل اعتبارات اختصاصی بخش کشاورزی، 173 میلیارد ریال برای توسعه کشاورزی و صنایع وابسته به این شهرستان اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر نیکزاد صبح سه شنبه در جلسه کارگروه توسعه بخش کشاورزی گچساران گفت: با توجه به قابلیت‌های موجود در استان باید در راستای توسعه بخش‌های مختلف کشاورزی گام‌های بلندی برداشته شود.

وی بیان داشت: این استان یک درصد جمعیت کشوررا دارد و تنوع آب و هوا و نیز وجود خاک حاصلخیز شرایط مطلوبی برای توسعه و آبادانی بخش کشاورزی در این استان مهیا کرده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: 820 میلیارد ریالبه بخش کشاورزی این استان اختصاص یافته که این میزان اعتبار هم اکنون در بانک کشاورزی استان موجود است.

وی عنوان کرد: برای تقویت و توسعه روند توسعه و اشتغال باید از این اعتبار استفاده لازم انجام شود.

نیکزاد حمایت از طرح‌های کشاورزی را در راستای تقویت این بخش ضروری عنوان کرد و گفت: مسئولان باید همت ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند و از این اعتبار به خوبی استفاده شود.

وی اظهار داشت: کارگروه توسعه بخش کشاورزی به ریاست رئیس جمهور و با اعضاو وزیران برگزار شد و اختیارات در استان‌ها به کارگروه‌های استانی توسعه بخش کشاورزی تفویض شده است.

استاندار افزود: تفویض اختیار کارگروه ملی به کارگروه‌های استانی در راستای حذف برخی مشکلات و کوتاه شدن زمان تعیین تکلیف طرح‌ها اقدامی مثبت است که باید از این فرصت پیش رو استفاده بهینه شود.

وی با اشاره به برنامه دولت برای توسعه بخش کشاورزی و حمایت از ایده‌ها و طرح‌های کشاورزی تصریح کرد: دولت در بحث حمایت از بخش کشاورزی برنامه‌ای قوی‌تر از پروژه مسکن مهر رابرنامه‌ریزی و در دست اجرا دارد.

نیکزاد تاکید کرد: نظارت بر ارائه تسهیلات و اجرای طرح‌های کشاورزی ضرورت دارد و تسهیلات ارائه شده در بخش کشاورزی باید فقط در همین بخش هزینه شود تا مشکلات کشاورزی حل شود.

وی با بیان اینکه، طرح‌های کشاورزی باید 20 روزه تعیین تکلیف شوند، یادآور شد: برای تسهیلات کشاورزی نیازی به استعلام نیست و همه افراد می‌توانند در این بخش سرمایه‌گذاری کرده وتسهیلات لازم را دریافت کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: فرمانداران و مسئولان جهاد کشاورزی باید ضمن فراخوانی و اطلاع ‌رسانی لازم به مردم و متقاضیان، در جذب به موقع اعتبارات تلاش کنند.

نیکزاد اولویت ‌بندی پروژه‌ها را در ارائه تسهیلات ضروری عنوان کرد و گفت: طرح‌های ارائه شده به کارگروه توسعه بخش کشاورزی باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن تعیین تکلیف شود.

کد خبر 1635521

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha