به گزارش خبرگزاری مهر، علی عبدالهی ظهر سه شنبه در مراسم امحا موادمخدر در شیراز افزود: استان فارس در بحث مبارزه با مواد مخدر و کشفیات تلاش بسیار گسترده ای را انجام داده و همواره یکی از استانهای پیشتاز در این حوزه است.
وی افزود: بیش از 90درصد از موادمخدر دنیا توسط کشور همسایه افغانستان تولید می شود و به علت همسایگی این کشور با ایران و ترانزیت شدن کشور ما در بحث موادمخدر ایران همواره در خط مقدم مبارزه با سوداگران مرگ قرار داشته است.
عبدالهی افزود: متاسفانه از زمان ورود نیروهای غربی به افغانستان تولید مواد مخدر 40 برابر شده است.
وی اظهار داشت: باوجود افزایش تولید مواد مخدر با تلاش جان بر کفان نیروهای انتظامی و امنیتی و مرزداران غیور کشفیات ما چند برابر شده و اجازه جولان سوداگران مرگ را نخواهیم داد.
معاون امنیتی وزارت کشور با اشاره به اقدامات موثر نیروی انتظامی فارس در بحث مبارزه با مواد مخدر ابراز داشت: توفیقات نیروی انتظامی فارس در بحث مبارزه با سوداگران مرگ و آمار بالای کشفیات مواد مخدر قابل تقدیر است.
فرمانده انتظامی استان فارس نیز در این مراسم گفت: مواد مخدری که اکنون امحا شد قسمتی از کشفیات سال گذشته استان فارس است و همکاران در نیروی انتظامی استان همچنان با عزمی راسخ و اراده قوی پای کار هستند که بحث موادمخدر را در بخش های مختلف توزیع، حمل و مصرف آن، ریشه کن کنند.
سردار سیروس سجادیان افزود: در سه ماهه اول امسال قریب به هشت تن موادمخدر کشف شده و به امید روزی هستیم که مواد مخدری تولید نشود که ما آن را کشف کنیم اما همین کشفیات نیز مرهون همکاری بسیار خوب مردم با نیروی انتظامی است و از مردم فهیم و ولایتمدار استان فارس تقاضا می کنم که این تعامل را همچنان با نیروی انتظامی داشته و هر کجا افراد و یا محل مشکوکی را که می شناسند معرفی کنند.
وی تصریح کرد: در استان فارس بسیاری از مسئولان به ویژه دادگاه های عمومی و انقلاب، استاندار فارس، معاون سیاسی و امنیتی استاندار و فرمانداری شیراز همکاری بسیار خوبی را در بحث ارتقای امنیت استان داشته اند.
فرمانده انتظامی فارس در ادامه سخنانش به محلهایی که در آنها فساد و جرم اتفاق می افتد اشاره کرد و گفت: این مکانها تحت هر عنوانی که فعالیت سوء انجام بدهد و در هر نقطه ای از شهر که باشد از تمام ابزارهای قانونی استفاده می کنیم و حتی اگر لازم باشد آن محلها را برابر قانون و مقررات باخاک یکسان خواهیم کرد.
با حضور گسترده مسئولان قضایی، نظامی، انتظامی و مقامات کشوری و استانی و مردم در مراسمی بیش از شش تن موادمخدر غیر دارویی در شیراز امحا شد.
نظر شما