به گزارش خبرنگار مهر ، علی شعبانی ظهر امروز چهارشنبه ضمن حضور در همایش ارتقای شاخص های سلامت روانی و اجتماعی در پیشگیری اولیه از اعتیاد در تبریز گفت: سیاست مافیایی دشمن در زمینه موا مخدر این است که در بین جوانان و نوجوانان جذابیت ایجاد کند و با این طریق با دست خود جوانان مواد مخدر را در جامعه توزیع کند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: اگر بخواهیم که در زمینه پیشگیری از اعتیاد به درستی و با موفقیت عمل کنیم باید برنامه منسجم و منظمی در این خصوص تعبیه شود و در طی زمان شاهد ریشه کن شدن این ماده خطرناک از جامعه خود باشیم.
شعبانی در بخشی دیگر از سخنان خود ضمن تاکید بر عوامل کاهش اعتیاد در بین جوانان و نوجوانان گفت: یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در پیشگیری از اعتیاد حضور تشکیلات مردم نهاد و گروه های هدفمند در این عرصه است.
وی ابراز کرد: هم اکنون 96 سازمان اجتماع محور، 9 پایگاه سلامت اجتماعی و پنج جمعیت همیار در زمینه پیشگیری از اعتیاد در استان همکاری می کنند.
شعبانی در پایان سخنان خود ضمن تاکید بر تقویت زیر ساخت ها ی پیشگیری از اعتیاد گفت : برای کنترل این مهم و جلوگیری از اعتیاد جوانان و نوجوانان در وهله اول باید خانواده ها با هوشیاری هرچه بیشتر مواظب فرزندان خود باشند.

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون امور پیشگیری بهزیستی آذربایجان شرقی گفت: کار تهاجم فرهنگی دشمن تا جایی پیش رفته که هم اکنون بیش از یک هزار نوع مواد مخدر صنعتی جدید را وارد بازار کرده است.
کد خبر 1636860
نظر شما