علی اکبر شعبانی فرد در حاشیه بازدید از پروژه های نیمه تمام شهرداری ساوه در گفتگو با خبرنگار مهر در ساوه افزود: با اجرای این پروژه شهر ساوه موجب کاهش حوادث، عدم حضور کامیون ها در سطح شهرو عدم اختلال حمل و نقل شهری شده و این شهرستان را به یک شهر امن از لحاظ ترافیکی و مبلمان زیبای شهر تبدیل می کند.
وی با اشاره به مشکل ترافیک در مرکز شهر ساوه گفت: در این بازدید مقرر شد ساختمان زندان و اداره امور مالیاتی مستقر در میدان مرکزی شهر، به شهرداری جهت ایجاد پارکینگ ایستگاه اتوبوس واگذار شود.
وی افزود: با توجه به موقعیت استراتژیک شهرستان ساوه همچنین مقرر شد عملیات اجرایی احداث پایانه حمل و نقل شهرستان تسریع شود.
شعبانی فرد افزود: بازسازی روشنایی حوزه شهری، مرمت و بهسازی راه دسترسی به بیمارستان شهید چمران،تعیین تکلیف در خصوص مصلی و حوزه علمیه این شهر، ساماندهی 18 سکونتگاه غیر رسمی شهرو ساماندهی ورودی های شهرک علوی از دیگر مواردی بود که در این سفر مورد بررسی قرار گرفته و دستورات لازم برای انجام آنها صادر شد.
نظر شما