پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ تیر ۱۳۹۱، ۹:۴۹

6 جلد کتاب با موضوع مقابله با تروریسم و ترویج صلح عادلانه رونمایی می‌شود

6 جلد کتاب با موضوع مقابله با تروریسم و ترویج صلح عادلانه رونمایی می‌شود

مجمع جهانی صلح اسلامی مراسم رونمایی از 6 جلد کتاب در موضوع «مقابله با تروریسم و ترویج صلح عادلانه» را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، داود عامری دبیر مجمع با اعلام این خبر افزود: این کتب شامل مجموعه مقالات «کنفرانس بین‏المللی ائتلاف جهانی علیه تروریسم برای صلح عادلانه» با عناوین «صلح عادلانه؛ راهکار مقابله با تروریسم»، «تروریسم، فرهنگ و رسانه» ، «تروریسم؛ مفهوم‌شناسی و مبانی نظری» و «تروریسم؛ آسیب‌شناسی، بازیگران و ساختارها» به زبان فارسی است. علاوه بر این، کتاب منتخب مقاله‌های کنفرانس به زبان فارسی و انگلیسی نیز منتشر شده است.

دبیر مجمع جهانی صلح اسلامی با اشاره به اینکه اغلب مقالات منتشر شده، توسط نخبگان و نظریه‌پردازان صلح عادلانه از کشورهای مختلف به رشته تحریر درآمده و برخی از نخبگان داخلی نیز در این زمینه همکاری نموده‌اند افزود: مجموعاً 113 مقاله در این کتب منتشر شده است.

عامری ادامه داد: گزیده مقالات این چهار کتاب نیز در مجلد جداگانه‌ای ارائه می‌شود. وی با اشاره به اینکه قبل و حین برگزاری «کنفرانس بین‏المللی ائتلاف جهانی علیه تروریسم برای صلح عادلانه» نیز 8 جلد کتاب و 4جلد فصلنامه تألیف، نشر و توزیع شده بود، ادامه داد: حجم و کیفیت محتوای تولید شده در موضوع کنفرانس، قابل توجه و کم نظیر است.

دبیر مجمع جهانی صلح اسلامی 26 تیرماه را زمان برگزاری مراسم رونمایی از این کتاب‌ها و بازخوانی پیام و آثار کنفرانس اعلام کرد و افزود: این مراسم در دفتر مطالعات سیاسی و بین‏المللی وزارت امور خارجه و با حضور مسؤولان ارشد فرهنگی، استادان دانشگاه و نمایندگان رسانه‌های گروهی برگزار خواهد شد.

کد خبر 1638222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha