پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۳۹

«رویای نوشتن» چاپ چهارمی شد

«رویای نوشتن» چاپ چهارمی شد

کتاب «رویای نوشتن» شامل گفتگوهایی با نویسندگان معاصر دنیا با ترجمه مژده دقیقی توسط موسسه انتشاراتی جهان کتاب به چاپ چهارم رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب حاوی 12 مصاحبه و یک گزارش است که همه آن‌ها به استثنای مصاحبه با جرج پلیمپتن از مجله پاریس ریویو انتخاب و ترجمه شده‌اند. گزارش و 8 مصاحبه این کتاب، پیش از این در شماره‌های مختلف مجله جهان کتاب منتشر شده‌اند. مصاحبه با سردبیر پاریس ریویو، نایپل، پل استر و آیزاک باشویس سینگر برای نخستین بار است که در این کتاب درج می‌شوند.

پاریس ریویو از فصلنامه‌های معتبر ادبی انگلیسی‌زبان است که از سال 1953 تا امروز منتشر می‌شود. در مصاحبه با سردبیر پاریس ریویو که در ابتدای کتاب آمده، اطلاعات کافی درباره این نشریه وجود دارد. نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، اهمیت مصاحبه‌های این مجله با نویسندگان، شاعران، منتقدان و ناشران است. این مصاحبه‌ها کاملا حرفه‌ای است و مصاحبه‌گر با تسلط بر آثار و آرای نویسنده و شاعر با او به گفتگو پرداخته است.

گفتگو‌ها و مطالب این کتاب به ترتیب به همراه عنوانشان عبارت‌اند از: «گفتگو با مصاحبه‌گر» گفتگو با جرج پلیمپتن، «سه روز با گابو» گزارشی از کارگاه روزنامه‌نگاری گابریل گارسیا مارکز، «هنر طنز و وسوسه نوشتن» گفتگو با وودی آلن، «ملکه جنایت» گفتگو با پی. دی. جیمز، «هنوز 2000 سال از عمر رمان باقی است» گفتگو با اسماعیل کاداره، «نوشتن رویای من بود» گفتگو با وی. اس نایپل، «نوشتن بدون زندگی کردن ممکن نیست» گفتگو با طاهر بن جلون، «ادبیات جمعیت دنیا را زیاد می‌کند» گفتگو با ژوزه ساراماگو، «زندگی تیره و تار است، ولی آن را دوست دارم» گفتگو با سیمون دوبوار، «بیان حقیقت از طریق دروغ» گفتگو با پل استر، «چیزی که برای شما سیاه است، برای من واقعی است» گفتگو با آیزاک باشویس سینگر، «نیاز به رنج تنهایی» گفتگو با اورهان پاموک، «داستان نوشتن کار ساده‌ای است» گفتگو با کازئو ایشی‌گورو، «ترجمه یک هنر نمایشی است» گفتگو با ویلیام ویور و «خاطرات و خطرات نشر» گفتگو با رابرت ژیرو.

انتشارات جهان کتاب این کتاب را در قالب مجموعه «هزار توی نوشتن» منتشر کرده است. این ناشر پیش از این کتاب‌های «تا روشنایی بنویس»، «کتاب من و دیگری»، «ای‌ نامه!» از احمد اخوت و «ذن در هنر نویسندگی» اثر ری برادبری با ترجمه پرویز دوایی را از این مجموعه روانه بازار کرده است.

در قسمتی از این کتاب که مربوط به گفتگو با پل استر است، می‌خوانیم:

 مطمئن نیستم. هکتور مان، به لحاظ فیزیکی، شباهت زیادی به مارچلو ماسترویانی در «طلاق به سبک ایتالیایی» دارد، فیلمی که اوایل دهه شصت ساخته شد. شاید سبیل و کت و شلوار سفید مال آن فیلم باشد، هر چند مطمئن نیستم. از این گذشته، هکتور خصوصیات مشترکی هم با مکس لیندر دارد، پیشکسوت کمدین‌های بزرگ سینمای صامت. و شاید ذره‌ای از ریموند گریفیت هم در او باشد. بیشتر فیلم‌های گریفیت از بین‌ رفته‌اند، برای همین به شخصیت کم و بیش گمنامی تبدیل شده است. ولی او نقش آدم آراسته‌ای را بازی می‌کرد ـ‌ درست مثل هکتور ـ و سبیل هم داشت. البته حرکات هکتور خشک‌تر از حرکات گریفیت است و مارهرانه تنظیم شده‌اند....

چاپ چهارم «رویای نوشتن» با 400 صفحه‌، شمارگان 500 نسخه و قیمت 10 هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 1638317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha