به گزارش خبرنگار مهر، علی جهاندیده امروز در نشستی خبری در پاسخ به پرسش مهر در خصوص زمان بهره برداری از ایرلاین این هلدینگ، بیان کرد: بخشی از سهام این ایرلاین متعلق به شرکت توسعه ترابر ایرانیان است و هم اکنون هم مراحل پایانی اخذ مجوز را می گذراند ضمن آنکه تعدادی هواپیما اجاره کرده است و در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از آنها خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت توسعه ترابر ایرانیان افزود: این ایرلاین تعدادی هواپیمای ملکی از نوع ایرباس 320 هم در اختیار دارد و پس از انجام مراحل اداری وارد حمل و نقل هوایی کشور می شود.
وی با اشاره به برگزاری همایش نقش حمل و نقل چند وجهی در تجارت ملی و بین المللی در 12 تیرماه، اظهار داشت: ایران جایگاه ویژه ای را از نظر حمل و نقل در منطقه دارد اما متاسفانه از این جایگاه استفاده مناسبی نمی شود.
جهاندیده با تاکید بر ضرورت ایجاد حمل و نقل ترکیبی در کشور، گفت: ما باید در کشور هماهنگی و با هم کارکردن را یاد بگیریم و به زمان و کوتاهی و ارزانی مسیر توجه داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توسعه و ترابر ایرانیان با بیان اینکه حمل و نقل چند وجهی در شرایط فعلی می تواند مراودات بین المللی ما را تسهیل کند، افزود: به منظور اهمیت ترانزیت و حمل و نقل چند وجهی در کشور، دبیرخانه دایمی برای این همایش راه اندازی می شود تا فرهنگ سازی آن مستمر شود.
جهاندیده با اشاره به اینکه استقبال خوبی از سوی سرمایه گذاران و دانشگاهیان صورت گرفته است، گفت: حدود 60 مقاله به این همایش ارسال شد و در مجموع 12 مقاله در محورهای مختلف حمل و نقل در همایش ارایه می شود.
وی نقش حمل و نقل چند وجهی را در اشتغال زایی مولد موثر دانست و افزود: این گروه شامل تمامی اشکال حمل و نقل می شود و ما علاوه بر حمل و نقل به مشتقات و زیرساخت های آن هم می پردازیم.
مدیرعامل شرکت توسعه و ترابر ایرانیان با بیان اینکه دولت باید در زمینه تامین زیرساخت های اصلی حمل و نقل به بخش خصوصی کمک کند، بیان کرد: این شرکت به جز ساخت واگن در دیگر بخش های زیرساختی حضوری ندارد بلکه پس از آماده شدن زیرساخت ها، ناوگان را در آنها فعال می کند.
جهاندیده به وجود 300 کامیون کشنده در زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: 30 درصد حمل و نقل کشتیرانی جمهوری اسلامی متعلق به این شرکت است ضمن آنکه تمامی کامیون های شرکت دارای GPS آنلاین هستند.
وی تصریح کرد: قرارداد نوسازی 20 هزار کامیون و 24 هزار ناوگان روستایی با وزارت راه و شهرسازی بسته شده است و تعدادی لکوموتیو به زودی به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت توسعه ترابر ایرانیان با اشاره به اینکه حمل و نقل ترکیبی 30 درصد قیمت تمام شده را کاهش می دهد و 40 درصد در زمان صرفه جویی می کند، اظهار داشت: بیش از یکسال است که به صندوق توسعه ملی درخواست یک میلیارد دلار تسهیلات داده ایم که هنوز رقمی به این شرکت اختصاص نیافته است.
جهاندیده با تاکید بر هماهنگی میان صندوق توسعه ملی و بانک ها، اظهار داشت: برخی اتفاقات در حوزه بانکی نباید در کار شرکت های دیگر بخش خصوصی خللی ایجاد کند.
نظر شما