پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۴۷

علم‌الهدی در گفتگو با مهر:

"شورشیرین" در اریکه مخاطب ندارد/ فیلم‌های دفاع‌مقدس را ذبح می‌کنند

"شورشیرین" در اریکه مخاطب ندارد/ فیلم‌های دفاع‌مقدس را ذبح می‌کنند

یک کارشناس امور پخش و اکران با اشاره به اکران بدون مخاطب فیلم "شور شیرین" در اریکه ایرانیان، عنوان کرد: اراده‌ای در سینما وجود دارد تا فیلم‌های دفاع مقدس مانند "بوسیدن روی ماه" و "شور شیرین" را در اکران ذبح کنند.

امیرحسین علم الهدی در ارتباط با شرایط پیش آمده برای سینما آزادی به خبرنگار مهر گفت: من در ابتدا بابت پوست خربزه‌ای که شورای صنفی نمایش زیر پای سازمان سینمایی کشور با انتخاب اریکه ایرانیان به‌عنوان سرگروه سینمایی برای فیلم "شور شیرین" قرار داد، تبریک می‌گویم!

وی در توضیح این کنایه تصریح کرد: در دو روز گذشته طبق بررسی‌های انجام شده این سینما به‌عنوان سرگروه حتی یک مخاطب هم نداشته است! در اصل در این دو روز با 5 سانس در اریکه ایرانیان فروش فیلم در حد صفر بوده است. آنها هوشیارانه سازمان سینمایی و حتی سینمای ایران را به ته دره می‌برند.

این کارشناس تاکید کرد: در این میان اقدام شجاعانه سینما آزادی برای اکران "شور شیرین" در جهت حفظ یادگاران دفاع مقدس همچون شهید کاوه و این فیلم ارزشمند قابل تقدیر است. این فیلم طی دو روز گذشته در این سینما دو میلیون تومان فروش داشته است. البته سینما آزادی پرفروش‌ترین سینمای کشور است و 10 درصد از فروش کشور در اختیار این سینما است.

وی عنوان کرد: این موضوع نشان می‌دهد که دوستان آدرس غلط می‌دهند و تمام بحث‌هایی که شورای صنفی در این شش ماه گذشته با حمایت سازمان سینمایی انجام داده است، به نظر می‌رسد برآمده از اراده‌ای است که می‌خواهد فیلم‌های دفاع مقدس مانند "بوسیدن روی ماه" و "شور شیرین" را در اکران ذبح کند.

علم‌الهدی با اشاره به صحبت‌های سیدضیاء هاشمی رئیس شورای صنفی نمایش گفت: وقتی به صحبت‌های اخیر ایشان در مصاحبه با یک روزنامه دقت کنید، متوجه می‌شوید که وی صراحتا اعلام کرده که به حوزه هنری برای اکران "بوسیدن روی ماه" هم مجوز نمی‌دهد. این نشان از رویکردی دارد که ضد فیلم‌های دفاع مقدس است.

وی در ارتباط با قانونی بودن تغیر سرگروه سینمایی، عنوان کرد: طبق مقررات حاکم در شورای صنفی نمایش تا 12 سال گذشته قرار بر این بوده اگر سرگروهی با دفتر پخش یک فیلم قرارداد دارد و بخواهد فیلم خود را در یک گروه دیگر و یا در سینمای آزادی نمایش دهد، باید حتما مجوز سرگروه را بگیرد.

تغییر سرگروه کاملا غیرقانونی است

علم‌الهدی افزود: من خودم تا چندین سال نماینده ارشاد در شورای صنفی و شورایعالی نظارت بر اکران بودم. این برای اولین بار است که آنها این کار را انجام می‌دهند که البته حتما با هماهنگی ارشاد است، این کار کاملا غیرقانونی است.

وی ادامه داد: قرارداد اکران "شور شیرین" حدود چندین هفته قبل از این بحث‌ها در شورای صنفی ثبت شده‌است. پیش از این قرار بود این فیلم نیمه خردادماه اکران شود که به جای آن "قفس طلایی" اکران شد. مستندات این موضوع موجود است.

این کارشناس عنوان کرد: نمی‌توان گفت دوستان شواری صنفی نمایش بلکه بیشتر سخنگو و رئیس شورای صنفی نمایش هستند که تصمیم‌گیری می‌کنند و مابقی دوستان برای این حضور دارند که صندلی‌ها خالی نباشد و تصمیمات را هاشمی و سجادپور می‌گیرند.

وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد اصرار بر بی‌قانونی مفرط شورای صنفی در حوزه اکران که با چراغ سبز سازمان سینمایی روبرو شده است به جز خسارت به سینمای ارزشی دستاوردی نداشته‌است. همانطور که در اکران عید هم دیدیم حالا هم اگر سینما آزادی به داد فیلم "شور شیرین" نمی‌رسید معلوم نبود برای این فیلم چه اتفاقی می‌افتاد و حالا حتما با فروش 200 هزار تومانی روبرو بودیم.

کد خبر 1638621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha