پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۵۸

معرفی داوران دهمین دوره جشنواره شعر و داستان سوره

معرفی داوران دهمین دوره جشنواره شعر و داستان سوره

دبیر هنری دهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره هیات داوران حاضر در این دوره از این جشنواره و نیز چهره‌های ادبی حاضر در آن را معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمال شفیعی دبیر هنری دهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره با اعلام این خبر گفت: بخشی از چهره‌های ادبی که در دهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره حاضر خواهند بود، شامل  مجتبی رحماندوست، امیرحسین فردی، موسی بیدج، احمد بیگدلی، محمدرضا بایرامی، اسماعیل امینی، فاضل نظری، یوسف علیخانی، احمد خدادوست، حسین فتاحی، ناصر فیض، رضا اسماعیلی، سعید بیابانکی، هادی حکیمیان، محمدعلی قاسمی، محمد مهدوی شجاعی،‌ بهروز سپیدنامه، علی داوودی هستند.

وی همچنین با معرفی داوران این دوره از این جشنواره اظهار کرد: در بخش داستان کودک و نوجوان، «حسین فتاحی» و «عبدالمجید نجفی» و در بخش شعر کودک و نوجوان، «احمد خدادوست»، «جعفر ابراهیمی» و «افسانه شعبان‌ن‍‍ژاد» از اعضای هیأت داوران هستند.

به گفته شفیعی همچنین در بخش شعر کلاسیک، «سعید بیابانکی»، «ناصر فیض» و «رضا اسماعیلی» و در بخش شعر سپید و نیمایی، «سیدعلی میرافضلی»، «موسی بیدج» و «مجید نظافت» داور هستند و در بخش داستان کوتاه بزرگسال «یوسف علیخانی»، «محمدرضا بایرامی» و «محمد مهدی شجاعی» داوری آثار را بر عهده دارند.

شفیعی ضمن ابراز امیدواری از اینکه شرکت‌کنندگان در این جشنواره از فرصت حضور پیشکسوتان و هنرمندان ادبی نهایت استفاده را ببرند، گفت: این فرصت برای شاعران و نویسندگان جوان ایجاد شده تا ضمن ایجاد انگیزه به کسب تجربه‌های ارزشمند در حوزه شعر و ادب بپردازند.

وی با بیان اینکه امروزه بسیاری از مسئولان و مدیران موفق ادبی کشور از شرکت کنندگان اولین دوره‌های جشنواره شعر و داستان جوان بودند، افزود: این روند بیانگر موفقیت جشنواره طی سال های گذشته بوده و امسال هم ضمن بالا بردن میزان مشارکت شاعران و نویسندگان جوان، تلاش بر آن است تا از تجربه سرمای‌ های ادبی کشور به نحو شایسته‌ای استفاده شده و شاعران و نویسندگان جوان از حضور در این جشنواره نهایت استفاده را ببرند.

دهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره 26 و 27 تیرماه به همت حوزه هنری در ارومیه برگزار می‌شود.

کد خبر 1640287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha