پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۰۰

معاون وزیراموراقتصادی خبر داد:

آمادگی مالزی برای راه اندازی سیستم بانکداری اسلامی در سایر کشورها

آمادگی مالزی برای راه اندازی سیستم بانکداری اسلامی در سایر کشورها

کوالالامپور- دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: مالزی آماده راه اندازی سیستم بانکداری اسلامی در دیگر کشورهای خواستار بهره مند شدن از این سیستم است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی مالزی (برناما)، معاون وزیر امور اقتصادی مالزی با اعلام این خبر افزود: مالزی کارنامه موفقی در اجرای سیستم بانکداری اسلامی داشته است و آماده ارایه تجربیات خود به کشورهای دیگر به ویژه در منطقه خاورمیانه است.

"آونگ آدک حسین" اظهار داشت: کشورهای اسلامی بسیاری می خواهند راه و روش به کارگیری بانکداری اسلامی را از مالزی فرابگیرند.

معاون وزیر امور اقتصادی مالزی به کشور کنگو به عنوان یکی از کشورهای خواهان استفاده از سیستم بانکداری اسلامی اشاره کرد و گفت: رییس جمهوری کنگو در جریان سفر اخیرش به مالزی تحت تاثیر توسعه اقتصادی مالزی قرار گرفته و آنرا الگوی موفقی برای دیگر کشورهای اسلامی دانسته است.
 
 

کد خبر 1640525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha