پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۰:۴۲

عضو الوفاق:

آل خلیفه با دموکراسی بیگانه است/لذت وزیران از دردهای مردم

آل خلیفه با دموکراسی بیگانه است/لذت وزیران از دردهای مردم

یکی از اعضای جمعیت الوفاق بحرین با اشاره به دیکتاتوری حاکم در این کشور، جمعه الکعبی وزیر امور شهرداری ها را به خاطر لغو عضویت پنج عضو شورای شهر فردی انتقام جو توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الوفاق، "علی الجبل" عضو الوفاق با اشاره به لغو عضویت پنج نفر از اعضای شوراهای شهر گفت: این اقدام دیکتاتوری حاکم بر بحرین را نشان می دهد و اینکه دموکراسی در این کشور جایی ندارد.

رئیس شهرداری منطقه شمال بحرین افزود: لغو عضویت اعضای منتخب شهرداری ها این واقعیت را برای جهانیان روشن ساخته است که رژیم حاکم در بحرین احترامی به حقوق مردم و آرای انتخاباتی آنها قائل نیست.

الجبل بیان کرد: رژیم بحرین احترامی برای مردم قائل نیست  و حقوق آنها را غصب کرده است به ویژه که لغو عضویت اعضای شهرداری ها توهینی به ملت و کم اهمیت کردن رای آن است.

وی اظهار داشت: دموکراسی در بحرین وجود ندارد بلکه حکومت مطلقه ای حاکم است  که هر ندای مخالفی را به شدت سرکوب می کند.

الجبل لغو عضویت پنج نفر از اعضای شوراهای شهر بحرین را در راستای اقدامات آل خلیفه در برکناری و اخراج کارمندان و کارکنان به اتهام مشارکت در فعالیت مسالمت آمیز علیه رژیم و نوعی انتقام گیری دانست.

وی ضمن تاکید بر ضرورت محاکمه مسئولان خطاکار، وزیر امور شهرداری های بحرین را یکی از این افرادی که  مستحق مجازات است دانست.

الجبل افزود: وی از مصائب مردم و اخراج آنها از سرکارهایشان لذت می برد و خوی انتقام گیری دارد.

کد خبر 1641081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha