پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۰۴

فرکی در گفتگو با مهر:

از خیلی تیم‌های لیگ برتری جلوتر هستیم/ نوروزی در فولاد می‌ماند

از خیلی تیم‌های لیگ برتری جلوتر هستیم/ نوروزی در فولاد می‌ماند

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان با بیان اینکه تیمش از خیلی از تیم‌های لیگ برتری جلوتر است، گفت: در حال حاضر آمادگی بازیکنان فولاد حدود 60 درصد است که با برگزاری آخرین اردو در تهران این آمادگی را بالاتر می‌بریم.

حسین فرکی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین شرایط تیم فولاد خوزستان تصریح کرد: بخش سوم اردوی ما از روز چهارشنبه در تهران آغاز می‌شود تا با انجام سه بازی دوستانه خود را برای شروع لیگ آماده کنیم. خوشبختانه شرایط تیم در اردوی کردان و بروجرد خوب بود و طبق برنامه آماده سازی تیم را پیش بردیم.

وی افزود: در عین حال در بحث نقل و انتقالات هم توانستیم به تدریج نفرات مورد نظر را به تیم اضافه کنیم. هرچند هنوز به چند بازیکن دیگر نیاز داریم، اما به نظرم نسبت به خیلی از تیم‌های دیگر جلوتر هستیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان با اشاره به نیاز این تیم برای جذب چند بازیکن دیگر، خاطرنشان کرد: قصد ما این نیست که با عجله و بدون بررسی بازیکن بگیریم. ما به چند بازیکن از جمله یک هافبک بازیساز نیاز داریم، اما نمی‌خواهیم نفراتی را جذب کنیم که بی کیفیت باشند. ضمن اینکه برای نیم فصل هم برنامه داریم و برای آن موقع هم جای خالی می‌گذاریم.

فرکی درباره وضعیت رضا نوروزی مهاجم مصدوم تیم فولاد هم تاکید کرد: من دو، سه مرتبه با رضا صحبت کرده‌ام. قرار است او وقتی به اهواز هم آمد یکبار دیگر با یکدیگر صحبت کنیم. در هر صورت اگر این بازیکن تا نیم فصل برسد او را می‌خواهیم و قراردادش را تمدید می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به این سئوال که " آیا انتظار هواداران فولاد او را تحت فشار قرار نمی‌دهد"؟ گفت: کار کردن در هر تیمی سختی‌های خاص خودش را دارد. فولاد برای من تجربه خوبی است. 15 سال پیش در این شهر مربیگری کرده‌ام و با فضای این شهر آشنا هستم. قبول دارم که کار ساده‌ای در فولاد ندارم اما تمام تلاشم را برای اعتبار خودم و موفقیت تیم به کار می‌برم.

فرکی در پایان درباره مهمترین دغدغه‌هایش در تیم فولاد هم تصریح کرد: من در فولاد هیچ دغدغه و نگرانی‌ای ندارم. به اندازه کافی تجربه دارم که نگران موضوعی نباشم. توکل من همیشه به خدا بوده است و به همین خاطر برای هر اتفاقی آمادگی دارم.

کد خبر 1641368

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha