پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۸:۱۰

روحانی در گفتگو با مهر:

30 درصد از اصفهانی از کارت بلیت استفاده نمی‌کنند

30 درصد از اصفهانی از کارت بلیت استفاده نمی‌کنند

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت واحد اتوبوس‌رانی اصفهان و حومه گفت: در حال حاضر 30 درصد از شهروندان اصفهانی به منظور استفاده از اتوبوس‌های درون شهری از کارت بلیت استفاده نمی‌کنند.

سید عباس روحانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه درآمد‌ها و هزینه‌های اتوبوس‌رانی اصفهان با یکدیگر هم‌خوانی ندارد، اظهار داشت: پرداخت نشدن یارانه دولتی به این ناوگان هزینه‌های شرکت واحد اتوبوس‌رانی را چند برابر کرده است.

وی به فعالیت 30 بازرس در خطوط اتوبوس‌رانی اشاره کرد و افزود: تا زمانی که مردم به پرداخت بلیت اتوبوس‌ها عادت نکنند بازرسان اتوبوس‌رانی چاره‌ای جز کنترل کارت بلیت‌های شهروندان ندارند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوس‌رانی اصفهان و حومه با تاکید بر اینکه شهروندان باید برای کاهش هزینه‌های این ناوگان با شهرداری و شرکت واحد اتوبوس‌رانی همکاری کنند، بیان داشت: در حال حاضر 30 درصد از شهروندان اصفهانی به منظور استفاده از اتوبوس‌های درون شهری از کارت بلیت استفاده نمی‌کنند و کرایه خود را نمی‌پردازند.

وی اضافه کرد: اتوبوس‌های درون شهری در یک روز چندین مرتبه توسط بازرسان اتوبوس‌رانی بازرسی نمی‌شوند و زمانی که فعالیت بازرسان در اتوبوس‌ها کم‌رنگ می‌شود درصد استفاده شهروندان از کارت بلیت‌ها نیز کاهش می‌یابد.

روحانی با اشاره به اینکه در حال حاضر تجمع و تراکم بازرس در خطوط اتوبوس‌رانی اصفهان وجود ندارد، تصریح کرد: پرداخت نشدن بلیت اتوبوس‌ها توسط مردم به ایران و اصفهان اختصاص ندارد و تخلفات مردم در این زمینه در کشور‌های اروپایی نیز مشاهده می‌شود.
 

کد خبر 1641711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha