پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۵۷

رضائی:

خریداری 80 هزار تن گندم در دهگلان/ ذخیره سازی کل گندم ها در شهرستان

خریداری 80 هزار تن گندم در دهگلان/ ذخیره سازی کل گندم ها در شهرستان

دهگلان - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان دهگلان گفت: پیش بینی می شود در سال زراعی جاری 80 هزار تن گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان این شهرستان خریداری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضائی ظهر چهارشنبه در جریان بازدید از سیلوهای خرید گندم شهرستان دهگلان اظهار داشت: امسال اولویت خرید گندم به بخش خصوصی است و تمام امکانات برای خریداری گندم مازاد بر مصرف کشاورزان دهگلانی فراهم است.

وی افزود: پیش بینی می شود با وجود داشتن 70 هزار هکتار گندم دیم و شش هزار و 500 هکتار گندم آبی در سال زارعی جاری 80 هزار تن گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان این شهرستان خریداری شود.

فرماندار دهگلان با اعلام اینکه از هم اکنون در شهرستان دهگلان در زمینه تحویل و ذخیره سازی گندم مشکلی وجود ندارد، ادامه داد: کار خرید گندم از کشاورزان گندم کار این شهرستان از 20 تیر ماه آغاز می شود.

رضائی یادآور شد: امسال دو مرکز سیلوی خرید گندم هر یک با ظرفیت ذخیره سازی 20 هزار تن و مرکز خرید گندم  قوری چای با 40 هزار تن، کار خرید گندم را از کشاورزان انجام می دهند.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه شهرستان دهگلان یکی از شهرستان گندم خیز و مستعد در عرصه کشاورزی است عملیات ساخت سیلوی 20 هزار تنی تعاون روستایی در شهرستان دهگلان آغاز شده است و با بهره برداری از این طرح نیاز کشاورزان شهرستان دهگلان از نظر ذخیره سازی گندم در شهرستان 100 درصد رفع می شود.

فرماندار دهگلان به قیمت خرید گندم از کشاورزان در سال زارعی جاری اشاره کرد و اظهار داشت: مراکز خرید امسال به ازای هر کیلو گندم معمولی 420 تومان و هر کیلو گندم دورو یا گندم صنعتی 440 تومان به کشاورزان پرداخت می کنند.

رضائی با تقدیر از زحمات کارشناسان جهاد کشاورزی در زمینه مبارزه با علف هرز گندم و سن مضر غلات در شهرستان افزود: سال گذشته شهرستان دهگلان به خاطر مبارزه به موقع و نظارت صحیح کارشناسان و کشاورزان این شهرستان در مراقبت از مزارع گندم 82 درصد از گندم تولیدی و خریداری شده از نوع  گندم درجه یک بوده است.

وی ادامه داد: امسال نیز در راستای تولید گندم مرغوب و درجه یک در مرحله اول مبارزه 14 هزار هکتار و مرحله دوم تاکنون 17 هزار هکتار از مزارع گندم کشاورزان این شهرستان بر ضد علف هرز و سن مضر غلات سمپاشی شده است.

فرماندار دهگلان در پایان بیان کرد: امسال تعداد 75 دستگاه کمباین بومی و 160 دستگاه کمباین غیربومی کار برداشت گندم را در سطح 76 هزار هکتار از اراضی دیم و آبی شهرستان دهگلان انجام می دهند و پنج اکیپ نظارت از جهاد کشاورزی بر نحوه کارکرد کمباین ها در مرحله برداشت نظارت دارند.

کد خبر 1642191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha