پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۲۰:۳۵

خیریان پور:

32 هزار متر فضا و ساختمان در دانشگاه ملایر ساخته شده است

32 هزار متر فضا و ساختمان در دانشگاه ملایر ساخته شده است

همدان - خبرگزاری مهر: معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر گفت: در هفت سال اخیر 32 هزار متر فضا و ساختمان در دانشگاه ملایر ساخته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور بعدازظهر چهارشنبه در مراسم کلنگ زنی دانشکده علوم انسانی و معارف قرآنی در دانشگاه ملایر افزود: ملایر در سه عرصه کشاورزی، صنعت و صنایع دستی به جایگاه بالایی رسیده است و حضور دانشگاه در عرصه علمی مکمل این سه بخش در توسعه بیشتر شهرستان خواهد بود.

وی عنوان داشت: در حال حاضر شهرستان ملایر دارای 9مرکز دانشگاهی با بیش از 17 هزار دانشجو است و ملایردر این راستا از جایگاه بالایی برخوردار است.

فرماندار ملایر با بیان اینکه خیرین در دانشگاه ملایر کارهای بزرگی انجام می‌دهند، گفت: به طور حتم این کار بزرگ منشاء تحولات بیشتر در این زمینه است.

وی از آغاز عملیات اجرایی خوابگاه‌ استادان در این دانشگاه خبر داد و گفت: این خوابگاه با اعتباری افزون بر 200 میلیون تومان ساخته می‌شود.

خیریان پور از برگزاری همایش ملی انگور در شهریور ماه در ملایر خبر داد و گفت: این همایش با هدف شناسایی بیشتر انگور و مشتقات آن برگزار می‌شود.

امام جمعه موقت ملایر نیز با تبریک فرارسیدن نیمه شعبان تقارن کلنگ زنی این پروژه را با نیمه شعبان بسیار مبارک خواند و گفت: همه باید زمینه ظهور امام زمان(عج) را مهیا کنیم و کارهای بزرگ خیرین مصداق یکی از این زمینه‌ها است چراکه باید منشاء خیر و برکت باشیم.

حجت الا سلام حسن فاضلیان با بیان اینکه دانشگاه نباید فقط محل کسب علم باشد، گفت: دانشگاه باید محل تربیت، معنویت، عفت، پاکدامنی و صداقت و درستی باشد.

کد خبر 1642740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha