پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۲۷

دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی:

نیمی از گردشگران جهان به مقاصد گردشگری نوظهور سفر می‌کنند

نیمی از گردشگران جهان به مقاصد گردشگری نوظهور سفر می‌کنند

دبیر کل سازمان جهانی جهانگردی در پیامی به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین المللی گردشگری شیراز با بیان اینکه در طول 10 سال گذشته مقاصد گردشگری نوظهور پدیدار شده است، گفت: تقریبا نیمی از 982 میلیون گردشگر بین المللی امروزی جهان به کشورهای دارای اقتصاد نوظهور سفر می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، طالب ریفاعی دبیر کل سازمان جهانی جهانگردی به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین المللی گردشگری شیراز پیامی ارسال کرد.

در این پیام آمده است: این نمایشگاه در حالی برگزار می شود که صنعت گردشگری جهان با رشدی چشمگیر یکی از برهه های زمانی درخشان خود را تجربه می کند. برغم محدودیت ها و موانع اقتصادی موجود در بسیاری از بازارهای اصلی مولد گردشگری اروپا و آمریکای شمالی تعداد گردشگران بین المللی شاهد رشدی تقریبا 6 درصدی در چند ماهه آغازین سال 2012 بوده است که این امر به نوبه خود خبر نوید بخشی برای فعالان صنعت گردشگری است.

گردشگری بین المللی کماکان این مسیر رشد و ترقی را می پیماید . تا پایان سال 2012 یک میلیارد گردشگر مرزهای بین المللی را در می نوردند و از این رهگذر بالغ بر یک تریلیون دلار را عاید جوامع و کشورهای میزبان می کنند. یکایک این گردشگران به نوبه خود بخشی از یک صنعت قوی هستند. صنعتی که 5 درصد از GDP یک شغل از هر 12 شغل و 30 درصد از صادرات خدمات جهان را در ید اختیار خود دارد. امروزه گردشگران بین المللی نه تنها به مقاصد بیشتر بلکه به مقاصد دورتر سفر می کنند. در سال 2000 اقتصادهای نوظهور سهمی معادل 38 درصد از گردشگران بین المللی را به خود اختصاص داده اند. در سال 2011 این رقم به 47 درصد افزایش یافت.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: نمایشگاه بین المللی گردشگری شیراز با گردهم آوردن کشورهای مختلف و نقش آفرینان فعال بخش خصوصی گردشگری قطع یقین نقش مهمی را در جذب توجه جهانیان به جاذبه های بیشمار گردشگری ایران و همچنین تدوین راهبردهای مورد نیاز رشد گردشگری این کشور در آینده پیش رو ایفا خواهد کرد. اینجانب اطمینان دارم شهر شیراز که قبل تر میزبان پنجمین گردهمایی گردشگران جاده ابریشم سازمان جهانی جهانگردی از سال 2010 بوده است این باز نیز موفقیت جدیدی را رقم خواهد زد و نمایشگاه حاضر را به بهترین و مطلوب ترین نحو ممکن اجرا خواهد کرد.

کد خبر 1642826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha