پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۱:۱۹

زیبایی در عین تلاش بی وقفه/ زندگی 60 هزار عشایر در ایلام

زیبایی در عین تلاش بی وقفه/ زندگی 60 هزار عشایر در ایلام

ایلام - خبرگزاری مهر: وجود 60 هزار عشایر در استان ایلام تصویری از زیبایی و در عین حال تلاش شبانه روزی را به وجود آورده است.

مدیر کل امور عشایری استان ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 12 درصد جمعیت ایلام عشایر هستند که 60 هزار نفر از جمعیت 540 هزار نفری ایلام را جمعیت عشایر تشکیل می‌دهند.

یار محمد کریمی افزود: شهرستان ایلام دارای چهار ایل، دو طایفه، 15 کانون و ... است که در مجموع عشایر آن هزار و 126 خانوار با جمعیتی معادل 6 هزار و 874 نفر را تشکیل می‌دهند.

این مسئول اظهار داشت: عشایر ایلام سالانه 140 میلیارد تومان فرآورده دامی تولید می کنند و نقش مهمی در تامین نیازهای لبنی در کشور دارند.

وی افزود: عشایر ایلام سالانه در تولید حدود 460 تن روغن حیوانی، 370 تن کشک، هفت هزار و 900 تن گوشت، 25 هزار لیتر شیر ، 88 تن عسل، 30 هزار تن محصول باغی و 41 هزار تن محصول زراعی نقش اساسی دارند.

وی گفت: بخشی از استان ایلام دارای زندگی عشایری و کوچ نشینی بوده که از این طریق امرار معاش می‌کنند و جاجیم، نمد، چیت و سیاه چادر و ... از مهمترین صنایع تولیدی زنان عشایر استان ایلام است.

این مسئول عنوان کرد: زنان عشایر استان ایلام علاوه بر تولید صنایع دستی در تولید محصولات لبنی و دامی نیز تلاش ویژه‌ای داشته و در این راستا نیز کوشا هستند.

کریمی اظهار داشت: برای مقابله با خشکسالی طرح توزیع آب شرب در بین عشایر استان ایلام در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به خشکسالی‌های چند سال اخیر روزانه با استفاده از 45 دستگاه تانکر آبرسان دو  هزار و 500 متر مکعب آب در بین عشایر استان ایلام توزیع می‌شود.

  کریمی تصریح کرد: این درحالی است که امسال با توجه به استمرار پدیده خشکسالی به صورت هفتگی بین 6 تا 7 هزار لیتر آب شرب بین عشایر ایلام توزیع می‌شود. 

 

 

کد خبر 1643675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha