پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ تیر ۱۳۹۱، ۹:۵۳

عبدالرضا اکبری:

فیلمنامه قابل قبولی برای بازی به دستم نرسیده‌است

فیلمنامه قابل قبولی برای بازی به دستم نرسیده‌است

عبدالرضا اکبری با اشاره به اینکه در سال 91 در هیچ پروژه‌ای بازی نکرده است، گفت: به خاطر اینکه هنوز فیلمنامه قابل قبولی به دستم نرسیده است.

عبدالرضا اکبری، بازیگر سینما و تلویزیون در این باره به خبرنگار مهر گفت: در سال 90 در سری سوم مجموعه تلویزیونی "عملیات 125" بازی کردم، اما امسال در هیچ پروژه‌ای بازی نکردم.

وی ادامه داد: متاسفانه فیلمنامه‌هایی که در سال جاری به من پیشنهاد شد، نقش‌های مشابه بود و از سوی دیگر فیلمنامه‌ قابل قبولی به دستم نرسید تا بتوانم نقشی را قبول کنم.

این بازیگر اشاره کرد: در ارتباط با فیلمنامه با مشکلات زیادی روبرو هستیم و قصه‌ها انسجام لازم را ندارد، نقشی مورد علاقه‌ام نبوده تا آن را بپذیرم. به همین دلیل در سال جاری در هیچ پروژه‌ای بازی نکردم.

عبدالرضا اکبری بازی در فیلم و مجموعه‌هایی همچون "فرزند صبح"، "پنجره"، "شوق پرواز"، "پنج کیلومتر تا بهشت" و ... را در کارنامه اش دارد.

کد خبر 1644469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha