پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۹:۰۰

امیری خبر داد:

اجرای طرح اوقات فراغت در 930 پایگاه تابستانی آموزش و پرورش مازندران

اجرای طرح اوقات فراغت در 930 پایگاه تابستانی آموزش و پرورش مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: هم اکنون طرح غنی سازی اوقات فراغت در 930 پایگاه تابستانی این اداره کل در تابستان اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی امیری عصر یکشنبه در جلسه ستاد غنی سازی اوقات فراغت این اداره کل با بیان اینکه ظرفیت سازی برای 220 هزار دانش آموز در پایگاه تابستانی صورت پذیرفت گفت: 930 پایگاه تابستانی مازندران اجرای طرح اوقات فراغت را آغاز کردند.

وی با اشاره به تلاش گسترده و کیفی سازی طرح اوقات فراغت افزود: حضور پژوهش سراها، مدارس ابتدایی، مجتمع های ورزشی  و مراکز سمپاد به غنای طرح غنی سازی افزوده تا دانش آموزان بتوانند از ایام تابستان بهره بیشتری ببرند.

امیری با بیان اینکه ظرفیت پذیرش قریب به نیمی از دانش آموزان مازندرانی در این طرح فراهم شده است افزود: رشته های متعدد هنری، ورزشی، فرهنگی و علمی بر اساس میل دانش آموزان ایجاد شده و همه مدیران پایگاه ها موظف هستند نظرات دانش آموزان را در تصمیمات خود لحاظ کنند.

وی گفت: این دستگاه هر آنچه در بضاعت داشته را برای تابستان به کار خواهد گرفت و از دستگاه های دیگر مرتبط با فعالیت های فرهنگی که به شکل معمول در طرح غنی سازی اوقات فراغت فعال هستند انتظار دارد با محور قرار دادن تربیت اسلامی برنامه ها را سازماندهی کنند.

کد خبر 1645194

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha