حجت الاسلام علی رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: اداره تبلیغات اسلامی قروه در راستای غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان برنامه های متنوعی در قالب کلاس های فرهنگی، هنری، احکام، ورزشی و اردویی به اجرا در آورده است.
وی با اشاره به اینکه در تابستان امسال 19 پایگاه در قالب بوستان های معرفت و هسته های فرهنگی جوان فعالیت دارند، افزود: این پایگاه ها در قالب 17 بوستان معرفت و دو هسته جوان در مراکز شهر و بخش ها به ارائه آموزه های دینی و ترویج معارف اسلامی می پردازند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه ظرفیت هر یک از این کلاس ها را 30 نفر اعلام کرد و افزود: در بوستان های معرفت نوجوانان آموزش دیده و هسته های فرهنگی نیز مخصوص آموزش اقشار جوان است.
حجت الاسلام رستمی ادامه داد: اگر برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان برنامه ریزی جامعی صورت نگیرد آنان در معرض آسیب های اجتماعی قرار گرفته و برپایی این پایگاه ها با تامین نیازهای جوانان و نوجوانان، می تواند نقش موثری در کاهش این آسیب ها داشته باشد.
وی توجه به غنی سازی بهتر تعطیلات تابستان برای جوانان و نوجوانان با محوریت قرآن را مهم بر شمرد و یادآور شد: باید تمامی نهادها و مراکز فرهنگی انس و آشنایی بیشتر جوانان با فعالیت های قرآنی را در اولویت کاری خود قرار دهند.
نظر شما