پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۲۰

مشاور رئیس جمهور سودان:

نسیم بیداری اسلامی در حال وزیدن است/ تلاش غرب جهت فتنه انگیزی

نسیم بیداری اسلامی در حال وزیدن است/ تلاش غرب جهت فتنه انگیزی

مشاور رئیس جمهور سودان گفت: غرب با عنوان بهار عربی در تلاش برای تغییر مسیر بیداری های اسلامی است که ما در ایران از طریق اجلاس بیداری اسلامی این تلاش غرب را مهار می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر ولایتی، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در حاشیه اجلاس زنان و بیداری اسلامی در هتل آزادی تهران امروز با مصطفی عثمان، مشاور رئیس جمهور سودان و وزیر خارجه اسبق این کشور دیدار کرد.

مصطفی عثمان در این دیدار گفت: ما از جوانانی هستیم که با انقلاب ایران رشد کردیم آن هم در زمانی که تشکیل دولت اسلامی یک آرزو و رؤیا بود.

وی افزود: خوشحالیم که در ایران نسبت به نیروهای زنده توجه و اهتمام داریم و اجلاس جوانان و بانوان را برگزار می کنیم که بسیار ارزنده است.

مشاور رئیس جمهور سودان با بیان اینکه دیروز 70 زن مصری را که در اجلاس زنان و بیداری اسلامی شرکت کرده بودند، مشاهده کردم، بیان کرد: چنین چیزی در گذشته امکان نداشت. رژیم سابق امکان خروج زنان و آمدن آنها به ایران را نمی داد.

وزیر خارجه اسبق سودان تصریح کرد: این وزش نسیم بهارهای عربی که در حال حرکت است غرب تلاش می کند این انقلاب ها را مهار کند و با عنوان بهار عربی آنها را از مسیر خارج کند.

وی افزود: ما از طریق اجلاس های بیداری اسلامی در ایران تلاش کردیم و گفتیم که این انقلاب ها بیداری اسلامی است و ما باید تلاش های غرب را در جهت فتنه انگیزی در امت اسلامی دور بزنیم.

عثمان خاطر نشان کرد: ما می خواهیم در این منطقه نسلی تربیت کنیم که وابسته به امت ترک یا عرب نباشد، بلکه وابسته به امت اسلامی باشد.

به گفته مشاور رئیس جمهور سودان ما به عنوان یک نیروی اسلامی می توانیم از این دایره فراتر رفته و از حقوق مستضعفین دفاع کنیم.

وزیر خارجه اسبق این کشور افزود: بسیار خوشحالم که در این اجلاس و مجمع عمومی مشارکت دارم و ما دوست داریم که دبیرکل مجمع بیداری اسلامی را در سودان، ترکیه و همه کشورهای جهان اسلامی ببینیم.

در ادامه این نشست علی اکبر ولایتی، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در پاسخ به دعوت عثمان گفت: مجمع مشورتی مرکزی وظایفی را برعهده دبیرکل گذاشته که بسیار سنگین است و من باید در ایران تلاش کنم تا این مصوبات را اجرا کنم.

وی افزود: هر کدام از این اجلاس ها محتاج به مقدماتی است که زمان بر است و اگر دقت و همت لازم وجود نداشته باشد، معلوم نیست آنطور که باید صورت بگیرد.

ولایتی گفت: با این وجود به سودان خواهم آمد که مرکز انقلاب اسلامی است.

کد خبر 1645962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha