پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ تیر ۱۳۹۱، ۱۸:۲۸

در هفته جوان/

دوزندانی خراسان شمالی با کمکهای مردمی آزاد شدند/ آزادی 56 زندانی غیرعمد

دوزندانی خراسان شمالی با کمکهای مردمی آزاد شدند/ آزادی 56 زندانی غیرعمد

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان شمالی گفت: همزمان با هفته جوان دو نفر از جوانان زندانی جرایم غیرعمد زندانهای استان از طریق کمک‌های مردمی ستاد دیه آزادی خود را به دست آورند.

محمدعلی بلوکی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: براساس طرح ارایه شده از سوی دولت مقرر شده بود تا در هفته جوان سال جاری، تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد سنین بین 14 تا 29 سال به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (ع) از طریق کمک‌های مردمی ستاد دیه آزاد شوند.

وی اظهار داشت: در زندان‌های خراسان شمالی در مجموع 84 زندانی بدهکار مالی و جرایم غیرعمد وجود داشته که از میان تنها 4 نفر مشمول این طرح می‌شدند.

بلوکی اضافه کرد: دو نفر از این تعداد با پرداخت بدهی 60 میلیون ریالی آن‌ها توسط کمک‌های مردمی از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده بازگشتند.

وی تصریح کرد: دو نفر دیگر به علت داشتن مشکلات قضایی و نیز عدم دریافت حکم قطعی نتوانستند از کمک‌های مردمی این طرح استفاده کنند و آزادی خود را بدست آورند.

این مسئول تصریح کرد: پیش از این نیز در طول سه ماه نخست سال جاری 54 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد زندان‌های خراسان شمالی با فعالیت ستاد دیه آزاد شده بودند.

وی گفت: میزان کل بدهی زندانیان دیه استان در سال جاری 8 میلیارد و 723 میلیون و 339 هزار و 161 ریال بود که ستاد دیه در سه ماهه نخست سال توانست یک میلیارد و 382 میلیون و 627 هزار و 851 ریال از این بدهی را از طریق کسب رضایت شکات کاهش داده و بدهکاران آن را آزاد کند.

بلوکی اظهار داشت: بر این اساس از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع 56 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان از طریق کمک‌های مردمی ستاد دیه آزاد شدند.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان شمالی گفت: شماره حساب 42570 بانک تجارت شعبه شهید بهشتی بجنورد آماده دریافت کمک‌های مردمی در راستای آزادی زندانیان بوده و نیکوکاران می‌توانند با واریز کمک‌های ریالی خود، سهمی در آزادی زندانیان غیرعمد و بازگشت افراد به اجتماع داشته باشند.

کد خبر 1646089

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha