مجید محمد نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، خورشید را منبع عظیم انرژی و رایگان کره زمین یاد کرد و افزود: این طرح با توافق نامه و سرمایه گذاری بین کشور ایتالیا و ترکیه عملیاتی خواهد شد.
وی این طرح را یک پروژه ملی عنوان کرد و افزود: در راستای تحقق شعار سال توسط مقام معظم رهبری گام های موثری در توسعه کشور برداشته می شود.
مدیر عامل شرکت طرح پانل های خورشیدی نیکائو افزود: در کشور ما این انرژی ده سال است که استفاده می شود ولی در دنیا از سال 1960 غریب 50 سال است که مردم از این انرژی استفاده می کنند و مخترع این انرژی شرکت شارپ است.
محمد نژاد تاکید کرد:صاحب تکنولوژی پانل کشور ایتالیا است.
وی افزود: ویژگی های انرژی پانل این است که راندمان پانل های سنتی 2,6 است ولی راندمان این پانل 40 است و مقاومت در برابر حرارت ، عبور پانل سنتی از نور 30 درصد ولی این پانل صفر است در حرارت 75 درجه راندمان تغییر نمی کند ولی بازدهی خیلی عالی در این پانل وجود دارد و عمر پانل های سنتی 20 سال است ولی عمر این پانل 50 سال می باشدو در پانل 30 درصد نور خورشید را از خود عبور می دهد که تحول عظیمی در کشاورزی وگلخانه خواهد بود .
مدیر عامل شرکت طرح پانل های خورشیدی نیکائو در ادامه یاد آور شد: میزان جذب انرژی خورشیدی است که باعث شده دونوع اختراع در پانل ثبت شود.
محمد نژاد میزان اشتغالزایی این طرح را هزار نفر یاد کرد و گفت : فاز اول دو خطه خواهد بود.
نظر شما