کوروش پرند در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اقدامات صورت گرفته و برنامه های این سازمان در جهت استفاده هر چه بیشتر از پتانسیل و ظرفیت روحانیون برای ترویج فرهنگ کارو کارآفرینی گفت: طرح جوار حوزه با رویکرد تحقق هدف فوق در همه استان های کشور و در آینده ای نزدیک اجرا می شود.
وی افزود: در این طرح در همه حوزه های سراسر کشور، قسمتی به سازمان فنی و حرفه ای تعلق می گیرد تا ضمن تجهیز فضا و به کارگیری مربیان و کارشناسان متخصص، روحانیون معزز را تحت پوشش آموزش مبانی علمی و مهارت های روز دنیا قرار دهد.
پرند اظهار داشت: با توجه به اهمیت نقش تبلیغات در ترویج و القای یک فرهنگ و تفکر در جامعه، ضروری است که مبلغان و روحانیون مروج با علوم و فنون روز دنیا آشنایی کامل داشته باشند.
برگزاری نشست های تخصصی با موضوع کارآفرینی و فرهنگ کار در جامعه، کارگروه های تخصصی با این موضوع و عناوین مربوطه از قبیل اخلاق حرفه ای از جمله اقدامات دیگر سازمان فنی و حرفه ای در جهت تحقق این اهداف است که پرند به آنها اشاره کرد.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای همسو کردن تبلیغات دینی با اهداف سازمان فنی و حرفه ای در تبیین ضرورت توجه به مهارت های فنی و عملی در جامعه را اقدام فرهنگی بسیاری ارزشمندی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر چهارو نیم میلیون دانشجو در کشور داریم که تنها 34 درصد این افراد در رشته های مهارتی و فنی مشغول تحصیلند و این درحالی است که باید مسیر جامعه به سمت کارآفرینی و خودکفایی برود.
پرند گفت: بنابراین شناسایی و پرورش استعدادها و مهارت های فنی نوجوانان و جوانان مقوله ای بسیار مهم است و باید تلاش کنیم قدرت خلاقیت و نوآوری را در میان فرزندان این جامعه رقم زنیم.
نظر شما