به گزارش خبرگزاری مهر، محمدابراهیم فقیه زاده، در حاشیه بازدید حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی انصاری معاون استاندار قم از مرکز درمان ناباروری این واحد، با تشریح آخرین روش های درمان ناباروری در دنیا و ایران، گفت: به حول قوه الهی و تلاش متخصصان و پژوهشگران این مرکز، به زودی این مرکز، برای اولین بار در ایران و خاورمیانه از روش پیشرفته IMSI برای درمان بیماران استفاده می کند.
فقیه زاده خبر داد:
راه اندازی جدیدترین روش درمان ناباروری برای اولین بار در خاورمیانه

قم - خبرگزاری مهر: رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم از راه اندازی جدیدترین روش درمان ناباروری در دنیا، برای اولین بار در خاورمیانه در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم خبر داد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم گفت: با انجام این روش شانس درمان ناباروری در زوج هایی که از عمل ICSI استفاده می کنند، 10 تا 15درصد افزایش می یابد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم نیز از آخرین فعالیتهای معاونت پژوهشی این واحد و روشهای درمان ناباروری برای ارائه خدمات درمانی به مراجعین بازدید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین عرب انصاری و هیات همراه از قسمتهای مختلف مرکز درمان از جمله آزمایشگاه تخصصی جنین شناسی، آزمایشگاه تخصصی سلولهای بنیادی، بانک خون بندناف و اتاق های تخصصی عمل ناباروری بازدید کرد.
وی، با مثبت ارزیابی کردن فعالیت های علمی این نهاد انقلابی، خواستار گسترش هرچه بیشتر این فعالیت ها در استان شد.
لازم به ذکر است: هر ساله بیش از 20 هزار زوج از داخل و خارج از کشور به مرکز درمان ناباروی جهاددانشگاهی قم مراجعه می کنند.
کد خبر 1647563
نظر شما