پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ تیر ۱۳۹۱، ۹:۴۵

ولی پوری اعلام کرد:

67 طرح در کارگروه توسعه کشاورزی خرم آباد تصویب شد

67 طرح در کارگروه توسعه کشاورزی خرم آباد تصویب شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرماندار خرم آباد از تصویب 67 طرح با بیش از 80 میلیارد ریال تسهیلات در کارگروه توسعه کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی ولی پوری در هشتمین جلسه کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان خرم آباد از این کارگروه به عنوان فرصتی بسیار مغتنم در راستای رونق بخشیدن به حوزه کشاورزی و دامداری شهرستان یاد کرد و اظهار داشت: باید با در نظر گرفتن تمهیدات لازم، برنامه ریزی و کار مدون، از این فرصت ایجاد شده به نحو احسن استفاده کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از مسئولان بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل خواست همکاری لازم با متقاضیان دریافت وام طرحهای مصوب این کارگروه را داشته باشند و شرایطی را به وجود آورند که در اسرع وقت و حداقل زمان متقاضیان موفق به اخذ وام شوند.

فرماندار خرم آباد در تشریح طرحهای تصویب شده در این کارگروه اظهار داشت: در این جلسه 67 طرح به تصویب کارگروه شهرستان رسید که 13 طرح در حوزه باغبانی، 4 طرح مربوط به حوزه آب و خاک، 5 طرح مربوط به صنایع، 7 طرح مربوط به مکانیزاسیون، 3 طرح در حوزه دامپزشکی، و 35 طرح مربوط به حوزه دام بوده است.

ولی پوری ادامه داد: برای اجرای طرحهای یاد شده بیش از 80 میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: با اجرایی شدن این 67 طرح 157 شغل مستقیم در حوزه کشاورزی شهرستان ایجاد می شود.

کد خبر 1648189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha