پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۰۹

حاشیه نویسی مهر/

تلاش دست اندرکاران جنگ کودکانه در کرج برای عدم انعکاس حادثه برنامه فیتیله‌ای‌ها

تلاش دست اندرکاران جنگ کودکانه در کرج برای عدم انعکاس حادثه برنامه فیتیله‌ای‌ها

کرج - خبرگزاری مهر: برنامه کودکانه عموهای فتیله ای در کرج با حاشیه هایی همراه بود که از آن جمله می توان به تلاش دست اندرکاران برگزاری این برنامه برای جلوگیری از انتشار عکس و خبر حادثه رخ داده در حین برنامه اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر پنجشنبه کرج میزبان برنامه عموهای فتیله ای در ورزشگاه انقلاب این شهر بود.

بلیط های حضور در این برنامه ضمن تبلیغات گسترده ای که در سطح شهر صورت گرفته بود در گستره وسیعی به فروش رفته و جمعیت قابل توجهی برای حضور در این برنامه در ورزشگاه انقلاب جمع شده بودند.

با توجه به گرمای نسبتا زیاد هوا در روز گذشته، صف طولانی برای کنترل بلیط جلوی درب ورودی ورزشگاه انقلاب و جدیت ماموران حاضر در این امر اعتراض بسیاری از خانواده ها مبنی بر گرمازدگی فرزندانشان را به همراه داشت.

متاسفانه گرمای هوا تنها مختص فضای بیرونی نبوده و داخل سالن نیز با حجم زیادی از جمعیت هوایی گرم و خفه را به وجود آورده بود و سیستم های تهویه هوا و خنک کننده به هیچ وجه پاسخگوی جمعیت نبود.

بی نظمی در شماره گذاری بلیط ها و صندلی ها ازدیگر مواردی بود که خانواده ها را معترض و آنها را در پیدا کردن جای نشستن سردرگم می کرد.

با وجود گرمای هوا و اعتراض مستمر جمعیت برنامه با حدود یک ساعت تاخیر با اجرای عروسک نخودی و پخش موزیک که تا حدی توانست جمعیت را به وجد آورد شروع شد و نیم ساعتی بعد عموهای فتیله ای بر روی سن حاضر شده و برنامه شروع شد.

شکستن سن و فروریختن آن به هنگام اجرای مسابقه ویژه مادران اوج حاشیه این برنامه را رقم زد اما نکته قابل توجه آن بود که تعداد زیادی از دست اندرکاران این برنامه به جای توجه به افرادی که سقوط کرده اند و شاید دچار سانحه ای شده اند، همه حواسشان به این بود که کسی فیلم نگیرد و یا خبری مخابره نشود.

برخوردهای دور از ادب و تلاش برای گرفتن دوربین ها و موبایل های افرادی که فیلم می گرفتند نشان از تلاش موجدانه دست اندرکاران برای عدم انتشار خبر و عکس بود که البته خبرنگار مهر نیز ازاین برخوردها بی بهره نماند و حتی به جرم خبرنگار بودن و عکاسی کردن تهدید به بازداشت از جانب دست اندرکاران برنامه نیز شد.

بی نظمی، گرمای سالن و حادثه رخ داده اعتراض بسیاری از خانواده ها را دربر داشت تا جائی که بسیاری برنامه را نیمه رها کرده و از سالن خارج شدند.

کد خبر 1648944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha