پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۰۴

مجذوبی:

تب کنگو در همدان تحت کنترل است/کانون‌های بیماری سم پاشی شد

تب کنگو در همدان تحت کنترل است/کانون‌های بیماری سم پاشی شد

همدان - خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تب کنگو را در همدان کنترل شده دانست و گفت: تاکنون هیچ موردی از این بیماری در همدان گزارش نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی مجذوبی ظهر دوشنبه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی استان همدان اظهار داشت: در سال گذشته تنها یک مورد از این بیماری در استان همدان مشاهده شد.

وی افزود: تب کنگو بیشتر در بین کارکنان کشتارگاه‌ها شایع است که با آموزش و برگزاری کلاس‌های توجیهی برای این کارکنان تا حد زیادی از این بیماری جلوگیری شده است.

وی با اشاره به اینکه در استان زنجان مواردی از این بیماری مشاهده شده است، گفت: وجود این بیماری در استان‌های همسایه زنگ خطری برای استان همدان است.

وی شرکت در برنامه‌های زنده تلویزیونی، توزیع 12 هزار برگ اطلاعیه در مورد این بیماری، برگزاری کلاس‌های توجیهی برای کارکنان کشتارگاه‌ها و دامداران را از جمله اقدامات برای پیشگیری از این بیماری عنوان کرد.

وی گفت: کانون‌های قبلی این بیماری و مناطقی که احتمال بروز بیماری در آن پیش بینی می‌شد با 47 میلیون تومان اعتبار سم پاشی شده است.

وی تأکید کرد: در مراکز بهداشتی باید با دقت بیشتری علائم بیماری کنترل و گزارش شود تا بتوانیم بیماری را بهتر مهار کرد.

کد خبر 1651534

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha