پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۵۵

اژه ای در نشست خبری؛

صدور کیفرخواست برای 18 متهم جدید/حکم 39 متهم بزودی صادر می شود

صدور کیفرخواست برای 18 متهم جدید/حکم 39 متهم بزودی صادر می شود

سخنگوی دستگاه قضا گفت: پرونده 18 متهم جدید فساد بزرگ مالی با صدور کیفرخواست به دادگاه فرستاده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در سی و دومین نشست خود با خبرنگاران اظهار داشت: در پرونده فساد بزرگ مالی از 150 نفر به عنوان مطلع تحقیق شد. تعداد کثیری هم به عنوان متهم تحت تعقیب قرار گرفته و برای آنان قرار قانونی صادر شد. ارزیابی من از روند رسیدگی خوب بوده و نمره قبولی را می دهم. در 16 نشست هفتگی با خبرنگاران و چند جلسه هم در صدا و سیما به تشریح این پرونده پرداختم و اطلاع رسانی خوبی در این زمینه صورت گرفت.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: نمی شد همه پرونده یک جا به دادگاه برود. 39 متهم در مرحله اول در دادگاه مورد محاکمه قرار گرفتند که دیروز آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات این افراد برگزار شد. امیدوارم اگر دادگاه نیاز به استعلاماتی نداشته باشد حکم متهمان طی روزهای آینده صادر شود.

وی تصریح کرد: از 29 بهمن سال 90 تا دیروز 15 جلسه دادگاه برگزار که در آن به اتهامات این 39 نفر رسیدگی شد. این بخش از پرونده بیش از 20 هزار صفحه داشت و کوتاهترین جلسه دادگاه 5 ساعت و طولانی ترین جلسه دادگاه 12 ساعت طول کشید.

محسنی اژه ای از صدور کیفرخواست برای 18 متهم جدید پرونده خبر داد و ادامه داد: پرونده این افراد به دادگاه رفته اما هنوز برای محاکمه آنها تعیین وقت نشده است.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: در این پرونده کمیسیون اصل نود کمک شایانی کرد و در اقدامات قضایی و آسیب شناسی صدها صفحه برای ما فرستاد. دولت و چند وزارتخانه درگیر نیز همکاری خوبی کردند. سازمان بازرسی ، وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی نیز از دیگر دستگاههای فعال در این پرونده بوده که نیروی انتظامی در ماههای آخر به پرونده ورود جدی پیدا کرد. اصحاب رسانه نیز  تلاش زیادی را انجام دادند تا ابهامات موجود رفع شود.

وی تاکید کرد: پس از افشای این پرونده بانک مرکزی تصمیمات جدید و خوبی گرفت. نظارت بر بانکها قوی تر شد و شرایط دریافت ال سی داخلی تغییر یافت. وزارت اقتصاد نیز نظارت خود را قوی تر کرد و همین طور که شاهد بودیم امتیاز برخی بانکها لغو شد.

کد خبر 1651552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha