به گزارش خبرنگار مهر، شهریار افندی زاده، در مراسم معارفه رئیس سازمان هواشناسی به عنوان معاونت هواشناسی ستاد تسهیلات سفرهای کشور که روز دوشنبه با حضور تمام اعضای ستاد تسهیلات در سازمان هواشناسی کشور برگزار شد، گفت: روز 29 مرداد ماه که احتمالا عید فطر است و روزهای ششم، هفتم و هشتم شهریور ماه در زمان برگزاری اجلاس سران کشورهای عدم تعهد که به احتمال زیاد موسسات و ادارات دولتی تعطیل خواهند شد، با حجم مسافرت های هوایی و زمینی زیادی در کشور مواجه می شویم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در روزهای چهاردهم تیر ماه یعنی روز قبل از نیمه شعبان نیز بیشترین میزان مسافرتها را داشتیم که استانهای سیستان و بلوچستان و یزد دارای کمترین میزان ترددها بودند. همچنین بیشترین ترددها مربوط به اتوبان تهران کرج بوده است.
وی بیان کرد: با راه اندازی سامانه گویای 141 در سازمان راهداری جاده ای کشور در چند روز اخیر نزدیک به 2047 هزار تماس را ثبت کرده است که نشان می دهد در روز 14 تیر ماه مردم اطلاعات مرود نیازشان درباره جاده ها را از این سامانه برای انجام سفرهای خود دریافت کرده اند.
نظر شما