پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۴

علیخانی در گفتگو با مهر:

مخترعان برتر جشنواره منطقه‌ای اختراعات البرز تسهیلات بلاعوض دریافت می‌کنند

مخترعان برتر جشنواره منطقه‌ای اختراعات البرز تسهیلات بلاعوض دریافت می‌کنند

کرج – خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد ملی نخبگان استان البرز گفت: مخترعان برتر حاضر در جشنواره منطقه ای اختراعات البرز تسهیلات بلاعوض دریافت خواهند کرد.

حسین علی علیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جشنواره منطقه ای اختراعات البرز، اهداف و فعالیت های این جشنواره گفت: برپایی جشنواره منطقه ای اختراعات البرز با هدف فراهم آوردن فضایی برای به منصه ظهور گذاشتن توانمندی های مخترعان ایرانی صورت گرفته است.

وی افزود: در این جشنواره زمینه آشنایی و همکاری بخش خصوصی با مخترعان به منظور حمایت و پشتیبانی از آنها برای ادامه فعالیت نیز رقم خواهد خورد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان البرز تصریح کرد: 270 نفر از مخترعان در این جشنواره ثبت نام کردند که طی داوری های صورت گرفته 150 نفر موفق به کسب شرایط اولیه حضور در جشنواره شدند.

وی افزود: داوری اصلی جشنواره از فردا بعد از برگزاری مراسم افتتاحیه آغاز شده و مخترعینی که اختراع آنها حائز شرایط از قبیل نداشتن نمونه خارجی باشند به عنوان اختراع سطح سه شناخته شده و معرفی می شود.

علیخانی گفت: مخترعان برتر سه تا پنج میلیون تومان هدیه بلاعوض برای ادامه فعالیت و تکمیل اختراع خود دریافت خواهند کرد.

وی همچنین از اعطای تسهیلاتی چون نظام وظیفه و خدمت در موسسه تحقیقاتی بذر و اصلاح نباتات به جای حضور در نهادهای رزمی و تسهیلات ازدواج و مسکن به مخترعان برتر خبر داد.

وی تاکید کرد: جشنواره منطقه ای اختراعات البرز با حضور مخترعان استان های تهران، البرز و قزوین از تاریخ 27 تیرماه به مدت سه روز در استان البرز برگزار می شود.

کد خبر 1652228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha