پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ تیر ۱۳۹۱، ۲۰:۲۸

لاریجانی عنوان کرد:

بی‌توجهی به چرخه اقتصادی خسارت‌های سنگینی به آینده می‌زند

بی‌توجهی به چرخه اقتصادی خسارت‌های سنگینی به آینده می‌زند

قم - خبرگزاری مهر: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: چرخه اقتصادی کشور باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد و این بی‌توجهی خسارت‌های سنگینی به آینده می‌زند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی بعدازظهر سه شنبه در پاسخ به دغدغه‌های سید حسن حسینی عضو شورای اسلامی استان در مورد بحرانی بودن وضعیت کشاورزی و دامپروری در استان اظهار داشت: این اشکال وارد است که برنامه ریزی در امور کشاورزی و دامپروری می بایستی به موقع انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در مورد گندم هم اشکالاتی وجود دارد و جهاد کشاوزی اعلام می‌کند که 13 میلیون تن گندم تولید می شود ولی معلوم نیست این گندم‌ها کجا می‌رود.

نماینده مردم قم در خانه ملت، به تلاش مجلس برای گره گشایی از وضعیت اقتصادی اشاره کرد و گفت: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی به ویژه مشکلات کشاورزان و دامداران وقت می‌گذارد.

در ابتدای این دیدار سید حسن حسینی، عضو شورای اسلامی استان قم وضعیت کشاورزی و دامپروری در قم را بحرانی دانست و تاکید کرد: اگر این روند ادامه پیدا کند کشاورزان و دامداران هیچ گونه رغبتی برای فعالیت نخواهند داشت.
 

کد خبر 1652663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha