پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ تیر ۱۳۹۱، ۲۰:۱۸

آیت الله حسینی بوشهری:

کمیته امداد نقش تعیین کننده‌ای در احیاء زکات در کشور دارد

کمیته امداد نقش تعیین کننده‌ای در احیاء زکات در کشور دارد

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه های علمیه کشور، نقش کمیته امداد امام خمینی(ره) در احیاء زکات و پیگیری آن را بارز و تعیین کننده عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری روز سه‌شنبه در دیدار معاون توسعه مشارکت‌های مردمی و دبیر شورای زکات کشور با وی گفت: مردم زمان ما از مردم زمان پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) جلوترند و این یک واقعیت انکار ناپذیر است.

وی دلیل این مطلب را بصیرت مردم در پاسخ به خواست‌های مسئولان دانست و گفت: مردم ما واقعا از فطرت پاکی برخوردارند و مسئولان هر چقدر احکام اسلام را خالصانه و مجدانه پیگیری کنند نتایج مثبت و بزرگی را شاهد خواهیم بود.

عضو جامعه مدرسین حوزه از فریضه زکات به عنوان یکی از همین احکام اسلامی احیاء شده یاد کرد و با تقدیر از کمیته امداد که متولّی این امر بوده است اظهار داشت: کمیته امداد انصافاً نقش بارز و تعیین کننده‌ای در احیاء زکات و پیگیری آن داشته است و علّت خلق این جلوه‌های زیبا در کارهای امداد اخلاص در تشکیل آن بوده است.

شایان ذکر است در ابتدای این دیدار، سعید ستاری معاون توسعه مشارکت‌های مردمی و حسین نبی لو دبیر شورای زکات کمیته امداد گزارشی از میزان و نحوه مشارکت مردم در طرح‌های مختلف این نهاد و طرح مسجد محوری به عنوان محور فعالیت‌های امدادی در محله‌ها و مساجد ارائه کردند.
 

کد خبر 1652670

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha