پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۸

بیداری اسلامی روابط اقتصادی کشورهای منطقه را متحول می‌کند

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به تحولات مثبت در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و بیداری کشورهای اسلامی، تعامل و همکاری بیشتر برای استفاده از فرصتهای جدید در منطقه را ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید صافدل در دیدار با عبداللطیف حمام رئیس مرکز توسعه صادرات تونس ضمن ابراز خرسندی از امضای تفاهم نامه میان مراکز توسعه تجارت ایران و توسعه صادرات تونس گفت: پتانسیل های زیادی برای گسترش همکاری ها دو کشور در بخش های مختلف صنایع نساجی، کشاورزی، روغن های صنعتی، شیلات، کودهای فسفاته، توریسم و ... وجود دارد و با تکیه بر این زمینه های همکاری، می توان رابطه اقتصادی دو کشور را توسعه داد.

وی جمهوری اسلامی ایران را جز 10 کشور اول جهان در زمینه تولید سیمان، مس، استخراج سنگ های تزئینی عنوان کرد و گفت: در تولید خودرو و  فولاد در زمره 20 کشور نخست دنیا قرار داریم و ایران  بزرگترین تولیدکننده سرب و روی خاورمیانه است.

صافدل افزود: تنوع محصولات تولیدی در حوزه صنعت در جمهوری اسلامی ایران بسیار گسترده است و این نشاندهنده  فرصت های بسیار زیاد همکاری بین دو کشور است.

معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت  از آمادگی انجمن ها و شرکتهای ایرانی به منظور همکاری در زمینه های مواد غذایی ، هواپیما سازی، شیلات و آبزیان، گردشگری و توریستی، تجارت انواع مواد شیمیایی و پتروشیمیایی، اکتشاف ، استخراج ، ارائه خدمات فنی ، مهندسی در زمینه پروژه های نفتی و گازی، اجرای پروژه های زیربنایی تأسیسات حمل و نقل نظیر احداث جاده ، تونل ، خطوط راه آهن ، بندر سازی و ساخت نیروگاه  و کابل های مخابراتی مس و فیبر نوری با تجار و بازرگانان تونسی خبر داد و گفت: در برخی از  زیرساخت های همکاریهای اقتصادی و تجاری میان دو کشور نظیر کشتیرانی مشترک کاستی های وجود دارد که توسعه و تقویت همکاری های سازمان های توسعه تجارت دو کشور می تواند این مشکلات را حل کند.

کد خبر 1653220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha