پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۰:۱۳

اخبار ورزش مازندران/

قهرمانی دانشگاه آزاد در والیبال ساحلی/ تداوم صدرنشینی بابل در کشتی کشور

قهرمانی دانشگاه آزاد در والیبال ساحلی/ تداوم صدرنشینی بابل در کشتی کشور

ساری - خبرگزاری مهر: قهرمانی دانشگاه آزاد در والیبال ساحلی و تداوم صدرنشینی بابل در لیگ کشتی کشور، برخی عناوین اخبار ورزشی مازندران هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم دانشگاه آزاد اسلامی الف به مقام قهرمانی نهمین دوره مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی باشگاههای کشور در مازندران دست یافت.

دردیدار پایانی این مسابقات که در ساحل شهرستان نور در غرب مازندران برگزار شد، تیم دانشگاه آزاد الف با ترکیب آق محمد سلاق و پرویز فرخی، برابر تیم بانک ملی نور میزبان مسابقات قرار گرفت و با نتیجه دو بر صفر پیروز شد.
 
در دیدار رده بندی این مسابقات تیم گنبد با بازیکنان سالنی باز خود عظیم جزیده و رحمان رئوفی با نتیجه دو بر یک از سد تیم دانشگاه آزاد ب گذشت و در جای سوم ایستاد.
 
تداوم صدرنشینی بابل در دسته یک کشتی
 
تیم باشگاه فرهنگی ورزشی مقیمی بابل، با پیروزی در سومین مسابقه خود در مسابقات دسته یک  کشتی آزاد باشگاه های کشور جام خلیج فارس به صدرنشینی خود دراین مسابقات تداوم بخشید.
 
تیم باشگاه فرهنگی ورزشی مقیمی بابل، درهفته سوم مسابقات لیگ دسته یک کشتی آزاد باشگاههای کشور و از گروه دوم این مسابقات، در خانه میزبان تیم نفت امیدیه بود و این تیم را با نتیجه سنگین هشت بر صفر شکست داد.
 
تیم مقیمی بابل درهفته نخست این رقابتها در امیدیه تیم نفت را با همین نتیجه شکست داده بود و در دومین مسابقه تیم شهدای بابلسر، دیگرنماینده مازندران را ازپیش رو برداشت.
 
رقابت لوچوکاران مازندران در آمل
 
مسابقات کشتی پهلوانی لوچو شهرهای مرکزی مازندران و گرامیداشت شهدای روستای بانصرکلا، از توابع بخش دابودشت آمل با حضور برترینهای این رشته ورزشی برگزارو نفرات برتر آن مشخص شدند.
 
در این مسابقات بیش از 300 لوچوکار از شهرهای آمل، بابل، نور، محمودآباد، رویان، قائم شهر، فریدونکنار، چمستان و زرگر محله بابل به مدت 10 شب در رده های سنی نونهالان، جوانان و بزرگسالان با هم رقابت کردند.
 
درپایان این رقابتها، پنج نفر در رده سنی نونهالان، 10 نفر در رده سنی جوانان و 10 نفر در رده سنی بزرگسالان مقام های پهلوان و سرپهلوانی را کسب کردند.
کد خبر 1654329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha