پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۰

وزیردفاع کامبوج خبرداد؛

عقب نشینی نیروهای نظامی تایلند و کامبوج از مرزهای مورد منازعه

عقب نشینی نیروهای نظامی تایلند و کامبوج از مرزهای مورد منازعه

کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: نیروهای نظامی تایلند و کامبوج از مرزهای مورد منازعه در نزدیکی معبد باستانی "پریه ویهار" عقب نشینی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی خبر آسیا، "تی بن" وزیر دفاع کامبوج در مراسمی که به همین مناسبت در کامبوج برگزار شد طی سخنانی گفت: اگرچه هنوز تأمینی برای صلح پایدار وجود ندارد، این بهترین زمان اجرای حکم دادگاه بین المللی است.

از سوی دیگر "یوتهاساک ساسیپراپا" معاون نخست وزیر و مشاور امنیت ملی تایلند نیز در سخنانی گفت: دو کشور درحال تشکیل کمیته ای مشترک برای همکاری با ناظران اندونزیایی بر تداوم صلح و ثبات منطقه هستند.

این معبد باستانی و محیط اطراف آن به طور متناوب مسئله مود اختلاف بین دو کشور بوده است. با آنکه در سال 1962 میلادی دادگاه جهانی پنوم پن را مالک این معبد دانست، ولی مالکیت قطعه ای از این سرزمین مورد اختلاف بین دو کشور باقی ماند.

در ابتدای سال جاری میلادی درپی افزایش حضور نیروها و تجهیزات نظامی دو کشور در این منطقه، تنشها افزایش یافت و منجر به کشته شدن دست کم دهها سرباز و تخلیه هزاران ساکن غیر نظامی منطقه شد.
 

کد خبر 1654676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha