به گزارش خبرنگار مهر ، رضا صدیقی بعد از ظهر امروز شنبه گفت: پس از این حادثه نیروهای امدادی و اعضای ستاد بحران و حوادث غیر مترقبه با حضور در محل حادثه و با بسیج امکانات و تجهیزات راه سازی ادارات راه و شهرسازی، شهرداری، بخش خصوصی هلال احمر از اولین ساعات بروز این حادثه اقدام به خاکبرداری و پاکسازی گل و لای موجود که به ارتفاع دو متر و شعاع بیش از 100 متر این منطقه را پوشانده بود آغاز شده و تا لحظه مخابره خبر با وجود تلاش همه جانبه تمامی ادارات هم اکنون این جاده بسته است و نیروی امدادی و خدماتی برای بازکردن این جاده در تلاش هستند.
فرماندار اهر گفت: در جهت عبور و مرور خودروهای سواری مسیر جانبی از محل روستای نقدوز به صورت موقت آماده شده و خودروهای سبک از این محل رفت و آمد می کنند.
وی اظهار امیدواری کرد تا ساعاتی دیگر بتوانیم جاده را پاکسازی کنیم تا تمام خودروهای سبک و سنگین بتوانند از این محل عبور کنند.
وی افزود: هم اکنون بیش از 20 دستگاه لودر، بولدوزر، گریدی، کمپرسی مشغول پاکسازی مسیر هستند.
نظر شما