پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۳۵

در جلسه امروز شورا عنوان شد؛

تکذیب خرید میلیونی از شهروند/ نمی خواهیم شورایی تشریفاتی باشیم

تکذیب خرید میلیونی از شهروند/ نمی خواهیم شورایی تشریفاتی باشیم

رئیس شورای شهر تهران با تکذیب خبر خرید میلیونی در شهروند توسط یکی از نزدیکان اعضای شورا گفت: انتشار چنین اخباری دروغ و مجعول ، برای ایجاد تنش در شورای شهر و جو ملتهب در جامعه است که از طریق قانونی خود پی گیری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه امروز شورای شهر تهران مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران پیش از ورود به بررسی دستورات چهارصد و هفتاد و هشتمین جلسه شورا انتشار خبر خرید میلیونی در شهروند توسط یکی از نزدیکان اعضای شورا را به شدت تکذیب کرد و افزود: انتشار چنین اخباری دروغ و مجعول ، برای ایجاد تنش در شورای شهر و جو ملتهب در جامعه است که از طریق قانونی خود پی گیری خواهد شد.

وی تاکید کرد: بهتر است بویژه در ماه مبارک رمضان به مبانی اخلاقی و انسانی وتقوای الهی توجه بیشتری داشته باشیم.

دراین جلسه همچنین علیرضا جاوید معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران جهت عضویب در مجمع شرکت نوسازی عباس آباد، معرفی شد که به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید.

همچنین در این جلسه رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران از فعالیتها وعملکرد سازمان در خصوص مطالعات ژئوفیزیکی در تهران و دماوند ارائه کرد ومقرر شد اعتبار مورد نیاز ادامه این مطالعات علمی طی مکاتبه ای با استانداری تهران تامین شود.

 شکیب : نمی خواهیم  شورایی تشریفاتی باشیم

حمزه شکیب رئیس کمیسیون توسعه وعمران شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه با اشاره مجدد به تذکراتی که از سوی اعضای شورا در خصوص تخریب باغات و تبدیل آنها به املاک مسکونی و نیز تبدیل املاک مسکونی به تجاری و... به شهرداری تهران داده می شود و پاسخهایی که بعضا قانع کننده نیستند گفت: کارهای زیادی در سطح شهر از سوی شهرداری صورت می گرد که برخی از آنها خالی از اشکال نیست که باید در جهت رفع این اشکالات و تخلفات احتمالی که صورت می گیرد اقداماتی انجام شود.

وی تاکید کرد: رسیدگی به این اشکالات بر عهده شورای شهر است چرا که شورا یک سیستم نظارتی و ناظر بر فعالیت های شهرداری است و نمی خواهیم که شورایی تشریفاتی باشیم.

شکیب تاکید کرد: ما اعضای شورای شهر براساس تکلیفی که بر دوش داریم باید اشکالات را ببینیم ، مطرح کنیم تا نسبت به رفع آنها اقدام شود.

وی خاطر نشان کرد: حداقل چنین عملکردی این است که مردم به شورا با دید فرمایشی نگاه نمی کنند.

رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای شهر تهران افزود: بسیاری از این اشکالات از سوی مردم گزارش می شود و با پیگیری که کارشناسان انجام می دهند وجود مشکـل تایید می شود بنابراین باید جوابی برای اعتراض و گزارش های رسیده داشته باشیم چرا که ما نمایندگان مردم در سیستم نظارتی شورا هستیم.

وی طی پیشنهادی خواستار رسیدگی به برخی اشکالات مطرح شده در جلسه ای با حضور شهرداران مناطق و شهردار تهران شد.

کد خبر 1655597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha