پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ اسفند ۱۳۸۳، ۱۷:۱۴

درراستاي فشار رواني وترغيب ايران به ارائه امتيازات بيشتر در مذاكرات هسته اي؛

ساندي تايمز : اسرائيل طرح حمله به ايران را تدوين كرده است

روزنامه انگليسي ساندي تايمز ادعا كرد كه اگر تلاشهاي ديپلماتيك براي منصرف كردن ايران در راستاي پايان دادن به برنامه هاي هسته ايش مؤثر واقع نشود اسرائيل طرح تركيبي حمله هوائي و زميني به تاسيسات هسته اي ايران را عملي خواهد ساخت.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين هفته نامه انگليسي ادعا كرد:كابينه شارون در ماه فوريه بطور محرمانه و در نشستي خصوصي  در مزرعه وي در صحراي نقب، اجازه حمله اوليه را داده است.

اين رسانه اعلام كرد:"نيروهاي اسرائيلي از ماكتي كه در صحراي نقب به شكل تاسيسات غني سازي اورانيوم نطنز طراحي شده بود براي تمرين حمله استفاده كرده اند".

ساندي تايمز مي نويسد: عمليات شامل حمله واحدهاي كماندويي نخبه اسرائيلي موسوم به شالداگ(مرغ ماهيخوار) و حملات هوائي از سوي جت هاي F15 از اسكادران 69 ، استفاده ازبمب افكنها براي نفوذ به تاسيسات زير زميني مربوط به فعاليتهاي هسته اي خواهد بود.

لازم به ذكر است كه سناريوي حمله به تاسيسات هسته اي ايران از سوي اسرائيل مدتي است كه از سوي مقامات شناس و ناشناس چند كشور از جمله آمريكا و بعضي از كشورهاي اروپائي مطرح مي شود ليكن به نظر مي رسد اسرائيل در حال حاضر بيشتر كانون توجه خود را به مسائل كشورهاي همسايه بويژه توافق با دولت خودگردان معطوف كرده و چنين اظهارنظرهائي بيشتر يك جنگ رواني تلقي مي شود و اظهارات سريع مقامات اين رژيم بلافاصله بعد از انفجار ديلم مبني بر اينكه اسرائيل در اين انفجار هيچگونه دخالتي نداشته است نشان از بيم آن رژيم از عواقب اين حمله بويژه از نقطه اي خارج از خاك ايران مي باشد.

کد خبر 165596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha