به گزارش خبرگزاری مهر، علی معصومی افزود: صنعت ، معدن و تجارت تاثیر بسزایی در تولید ناخالص ملی دارد و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های استان در گرو همکاری تشکل های خصوصی و سازمان های مرتبط است.
وی ادامه داد: عملکرد مطلوب سازمان در گرو اصلاح فرایندها ؛ برنامه ریزی صحیح و منطقی و فرهنگ سازی خدمت رسانی به مردم در سازمان است.
معصومی افزود: هدف گذاری باید به گونه ای شفاف و منطقی تعریف شود که برای کلیه کارکنان سازمان و ذینفعان مشخص و قابل دسترس باشد.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان فرهنگسازی خدمت به مردم را در سازمان از جمله راهکارهای جلب رضایتمندی مردم و ارباب رجوع سازمان عنوان کرد.
معصومی افزود: استفاده ازآخرین فناوری های نوین در راستای تسهیل خدمت رسانی به مردم موجب صرف هزینه و انرژی کمتر و خدمات بهتر به ذینفعان سازمان است.
وی بر ضرورت ایجاد واحدهای صنعتی جدید تاکید کرد و افزود: باید مشکلات واحدهای قبلی نیز بر طرف شود.
معصومی با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت متولی سه بخش صنعت، معدن و تجارت است، افزود: توجه به توسعه و پیشرفت این سه بخش از ضروریات است.
وی با اشاره به اهمیت تولید ناخالص ملی یادآور شد: این سه حوزه اهمیت ویژهای در افزایش تولید ناخالص ملی دارد.
نظر شما